تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی ، فعالیت آنتی اکسدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی ، فعالیت آنتی اکسدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی ، فعالیت آنتی اکسدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی ، فعالیت آنتی اکسدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر کاربرد اسید سالیسیلیک بر افزایش مقاومت به سرمازدگی ، فعالیت آنتی اکسدانی و کیفیت انار رقم رباب فارس طی دوره سرد انباری :

تعداد صفحات : ۱۲

به منظور کاهش سرمازدگی انار رقم رباب فارس در سردخانه، میوه ها قبل از انبار در غلظت های ۰/۷، ۱/۴ و ۲ میلی مولار اسید سالیسیلیک به مدت ۱۰ دقیقه غوطه ور شدند. میوه ها به مدت ۴ ماه در انبار سرد ( دمای ۲۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۰ درصد ) نگهداری و در فواصل زمانی ۱ ماه، از انبار خارج و میزان سرمازدگی و برخی پارامترهای بیوشیمیایی آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش دوره نگهداری میزان سرمازدگی و نشت یونی افزایش یافت اما در میوه های تیمار شده روند افزایش بسیار کندتر از میوه های شاهد بود. با افزایش دوره انبارمانی و غلظت اسید سالیسیلیک، فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز افزایش یافت. در طول دوره بنبارمانی فعالیت آنتی اکسیدانی و میزان ویتامین ث در میوه های شاهد کاهش شدیدی داشت اما در میوه های تیمار شده این کاهش بسیار اندک بود. همچنین مواد جامد محلول و pH میوه ها در طول دوره انبارمانی افزایش و اسیدیته قابل تیتراسیون کاهش یافت. اسید سالیسیلیک از میان صفات مربوط به کیفیت میوه، تنها بر اسیدیته قابل تیتراسیون اثر داشت و باعث کاهش آن شد. در کاهش میزان سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه، تیمار ۱/۴ میلی مولار اسید سالیسیلیک بهتر از دیگر تیمارها تشخیص داده شد. نتایج این آزمایش بیانگر تأثیر مثبت اسید سالیسیلیک در کاهش سرمازدگی و حفظ ظرفیت آنتی اکسیدانی انار رقم رباب فارس در سردخانه می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.