بررسی شیوع اختلالات سطح سرمی سدیم در بیماران با خونریزی ساب آراکنوئید خودبخودی و ارتباط آن با پیش آگهی بیماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع اختلالات سطح سرمی سدیم در بیماران با خونریزی ساب آراکنوئید خودبخودی و ارتباط آن با پیش آگهی بیماری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع اختلالات سطح سرمی سدیم در بیماران با خونریزی ساب آراکنوئید خودبخودی و ارتباط آن با پیش آگهی بیماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع اختلالات سطح سرمی سدیم در بیماران با خونریزی ساب آراکنوئید خودبخودی و ارتباط آن با پیش آگهی بیماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع اختلالات سطح سرمی سدیم در بیماران با خونریزی ساب آراکنوئید خودبخودی و ارتباط آن با پیش آگهی بیماری :

تعداد صفحات : ۶

مقدمه وهدف: اختلالات الکترولیتی در مرحله حاد خونریزی ساب آراکنوئید (subarachnoid hemorrhage) یا SAH غالباً مشاهدهمی شود و هیپوناترمی و هیپرناترمی جزء شایعترین این اختلالات الکترولیتی در مرحله حاد بیماری می باشند که این اختلالاتمی تواند باعث بدتر شدن ادم مغزی و اثرفشاری شود . در این مطالعه رابطه اختلالات سطح سرمی سدیم با پیش آگهی بیماریبررسی شده است.روش کار : این مطالعه توصیفی تحلیلی به صورت آینده نگر بر روی ۱۰۰ بیمار در مراکز جراحی اعصاب بیمارستان کاشانی والزهرا اصفهان در سال ۸۳-۸۲ انجام شده است. هیپرناترمی (سطح سرمی سدیم بیش از ۱۴۵m mol/L) و هیپوناترمی (سطح سرمی سدیم کمتر از ۱۳۵m mol/L) با اندازه گیری سطح سرمی سدیم در زمان بستری و روز ۳ و ۶ و ۹ بعد از SAH تعیین شده و سپس اثرات هیپر و هیپوناترمی بر پیش آگهی ۳ماهه بیماران بعد از تنظیم فاکتورهای متفرقه موثر بر پیش آگهی ا ز قبیل سن، جنس، فشار خون زمینه ای، GCS زمان بستری، میانگین فشار خون شریانی اولیه و یافته های CT Scan و آنژیوگرافی مغز ارزیابی شده است. بیماران مبتلا به وازواسپاسم سمپتوماتیک از مطالعه حذف شدند.نتایج: از ۱۰۰ بیمار مورد بررسی در ۱۸ مورد ( ۱۸ %) هایپرناترمی و ۴۲ مورد ( ۴۲ %) هیپوناترمی وجود داشت هیپرناترمی درمقایسه با هیپوناترمی بطور واضحی با پیش آگهی بد همراه بود. (odds ration CI 95% 2.63). نتیجه نهایی : هیپوناترمی شایع تر از هیپرناترمی بعد از SAH می باشد. هیپرناترمی بعد از SAH با پیش آگهی بدبیماری همراه است و این ارتباط غیر وابسته به عواملی از قبیل سن، جنس، GCS بدو ورود و یافته های CT Scan و آنژیوگرافی مغز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.