بررسی اثر کربوهیدرات تکمیلی با نمایه گلیسمی متفاوت ، قبل از شروع فعالیت ورزشی بر زمان بروز خستگی و توان هوازی ورزشکاران استقامتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کربوهیدرات تکمیلی با نمایه گلیسمی متفاوت ، قبل از شروع فعالیت ورزشی بر زمان بروز خستگی و توان هوازی ورزشکاران استقامتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کربوهیدرات تکمیلی با نمایه گلیسمی متفاوت ، قبل از شروع فعالیت ورزشی بر زمان بروز خستگی و توان هوازی ورزشکاران استقامتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کربوهیدرات تکمیلی با نمایه گلیسمی متفاوت ، قبل از شروع فعالیت ورزشی بر زمان بروز خستگی و توان هوازی ورزشکاران استقامتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کربوهیدرات تکمیلی با نمایه گلیسمی متفاوت ، قبل از شروع فعالیت ورزشی بر زمان بروز خستگی و توان هوازی ورزشکاران استقامتی :

تعداد صفحات : ۸

بررسیها نشان داده اند که مصرف کربوهیدرات طی فعالیت ورزشی موجب بهبود کارآیی ورزشکاران می شود .در این میان نوع کربوهیدرات مصرفی نیز از نظر شاخص گلیسمی از اهمیت ویژه برخوردار است . لذا این مطالعه باهدف تعیین اثر مصرف مقدار مساوی کربوهیدرات با شاخص گلیسمی پایی ن(عدس) ، بالا (سیب زمینی) و گلوکز به عنوانغذای استاندارد ، یک ساعت پیش از آغاز تمرین ورزشی بر زمان خستگی ، در ورزشکاران مورد مقایسه قرار گرفت.۵۲ ورزشکار مرد زبده با میانگین سنی ۳±۲۱/۷ سال، وزن ۹±۶۹/۳ کیلوگرم و قد ۲±۱۷۸/۴ بطورتصادفی به چهار گروه تقسیم شدند : ۱- دریافت کننده محلول گلوکز ۱۰ درصد ۲- گروه شاهد (دریافت کننده ۲۵۰ میلی لیتر آب ) ۳- دریافت کننده عدسی ۴- دریافت کننده پوره سیب زمینی . در آغاز ۲ میلی لیتر خون وریدی از افراد گرفته شد . یک ساعت پس از مداخله ، آزمون فعالیت بدنی به مدت حداکثر ۱۸ دقیقه و به صورت راه رفتنبر روی نوار گردان (Tread mill) مطابق برنامه آزمون ورزشی Bruce و با شدت VO(2)max70% توسط ورزشکاران مورد بررسی انجام گرفت . پیش از آزمون ورزشی (یک ساعت بعد از مداخله ) و سپس ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پس ازآزمون ، مجددًا ۲ میلی لیتر خون جهت تعیین میزان گلوکز از افراد مورد بررسی گرفته شد.این بررسی نشان می دهد که بین سطح قند خون زمان پایان فعالیت ورزشی در گروه ۳ و گروه شاهد اختلافمعنی داری وجود دارد (p<0/001) در حالیکه بین مقدار قند خون سایر گروهها اختلاف معنی داری مشاهده نشد. همچنین در هر یک از گروهها غلظت قند خون قبل و بعد از آزمون فعالیت بدنی اختلاف معنی داری را نشان ندادولی در مقایسه با سایر گروهها در گروه 3سطح قند خون در حد بالا حفظ گردید، p<0/05. مقایسه مدت دوام فعالیت بدنی بین گروه دریافت کننده عدس با گروههای : شاهد ، سیب زمینی و گلوکز اختلاف معنی داری را نشانداد (p<0/05)، در حالیکه این مقایسه بین گروههای گلوکز ، سیب زمینی و شاهد معنی دار نبود . در رابطه با تغییرات VO(2)max در گروه های عدس ، سیب زمینی ، گلوکز و شاهد به جز تفاوت معنی دار بین گروه دریافت کننده عدس با گروه گلوکز و شاهد (p<0/02) تفاوت معنی داری بین سایر گروهها دیده نشد. این مطالعه نشان می دهد که مصرف غذای حاوی کربوهیدرات با نمایه گلیسمی پایین پیش از آغاز فعالیتورزشی استقامتی با حفظ مقدار قند خون در طی فعالیت ورزشی موجب به تاخیر افتادن زمان بروز خستگی و افزایشمدت و دوام فعالیت و در نتیجه افزایش ظرفیت استقامتی می شود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.