بررسی عملکرد و سیستم ایمنی هومورال تیتر پادتن در مقابل واکسن گامبورو، غلظت سرولوپلاسمین و نسبت هتروفیل به لنفوسیت جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروبیوتیک و روغن سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و سیستم ایمنی هومورال تیتر پادتن در مقابل واکسن گامبورو، غلظت سرولوپلاسمین و نسبت هتروفیل به لنفوسیت جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروبیوتیک و روغن سویا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و سیستم ایمنی هومورال تیتر پادتن در مقابل واکسن گامبورو، غلظت سرولوپلاسمین و نسبت هتروفیل به لنفوسیت جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروبیوتیک و روغن سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و سیستم ایمنی هومورال تیتر پادتن در مقابل واکسن گامبورو، غلظت سرولوپلاسمین و نسبت هتروفیل به لنفوسیت جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروبیوتیک و روغن سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و سیستم ایمنی هومورال تیتر پادتن در مقابل واکسن گامبورو، غلظت سرولوپلاسمین و نسبت هتروفیل به لنفوسیت جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروبیوتیک و روغن سویا :

تعداد صفحات : ۱۳

در این تحقیق اثرات افزودن سطوح مختلف روغن سویا )۲ ،۴ و ۶ درصد جیره( و پروبیوتیک پریمالاک )صفر، ۱/۰ و ۱۵/۰درصد جیره( در فاصلهی سنی ۷ تا ۴۲ روزگی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از۵۴۰ قطعه جوجهی نر یکروزهی سویهی کاپ در ۹ گروه ۶۰ تایی استفاده شد و هر گروه در ۶ قفس ۱۰ تایی قرار گرفتند و ۶ تکرار )قفس( به هر یک از تیمارهای آزمایشی اختصاص پیدا کردند. تیمارهای آزمایشی در قالب یک آزمایش فاکتوریل ۳×۳ بر پایهی طرح کامالً تصادفی مورد بررسی قرار گرفتند. همهی پرندگان یک جیرهی مشابه آغازین را تا سن ۷ روزگی دریافت کردند ولی بعد از آن با جیره های آزمایشی رشد )از ۷ تا ۲۱ روزگی( و پایانی )از ۲۲ تا ۴۲ روزگی( دارای سطوح متفاوت پروبیوتیک و روغن سویا تغذیه شدند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از روغن سویا یا پروبیوتیک باعث بهبود مقدار مصرف خوراک، افزایش وزن و ضریب تبدیل خوراکی شد )۰۱/۰> P ،)بعالوه یک اثر متقابل معنیدار بین مصرف پروبیوتیک و روغن سویا برای ضریب تبدیل خوراک مشاهده شد )۰۵/۰> P .)افزودن پروبیوتیک یا روغن سویا منجر به افزایش مصرف خوراک در ۲۴ ساعت بعد از تزریق واکسن و تیتر پادتن تولید شده در مقابل واکسن گامبورو شد در حالی که کاهش غلظت سرولوپالسمین پالسما و نسبت هتروفیل به لنفوسیت خون را باعث گردیدند )۰۱/۰> P بعلاوه یک اثر منقابل معنیداری بین روغن سویا و پروبیوتیک برای مصرف خوراک و تیتر پادتن تولید شده مشاهده شد )۰۵/۰> P .)هیچ کدام از تیمارهای آزمایشی تاْثیر معنیداری بر وزن نسبی بورس فابرسیوس نداشتند اما افزودن پروبیوتیک به طور معنیداری وزن نسبی طحال را در سن ۴۲ روزگی افزایش داد. به طور کلی استفاده از ۱/۰ درصد پروبیوتیک همراه با ۴درصد روغن سویا بهترین تاْثیر را بر عملکرد جوجههای گوشتی نشان داد، اما بهترین پاسخ سیستم ایمنی )غلظت پایین تر سرولوپالسمین و نسبت کمتر هتروفیل به لنفوسیت خون( با مصرف هم زمان سطوح ۱/۰ یا ۱۵/۰ درصد پروبیوتیک و سطح باالتر روغن سویا )۶ درصد( به دست آمد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.