شناسایی و وزن دهی عوامل موثر بر کاهش هزینه قیمت تمام شده تولید آب شرب در شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با رویکرد تصمیمگیری گروهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و وزن دهی عوامل موثر بر کاهش هزینه قیمت تمام شده تولید آب شرب در شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با رویکرد تصمیمگیری گروهی دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و وزن دهی عوامل موثر بر کاهش هزینه قیمت تمام شده تولید آب شرب در شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با رویکرد تصمیمگیری گروهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و وزن دهی عوامل موثر بر کاهش هزینه قیمت تمام شده تولید آب شرب در شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با رویکرد تصمیمگیری گروهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و وزن دهی عوامل موثر بر کاهش هزینه قیمت تمام شده تولید آب شرب در شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران با رویکرد تصمیمگیری گروهی :

تعداد صفحات : ۳۶

از نظر هدف ، این تحقیق کاربردی است. از نظر شیوه جمع آوری اطلاعات نیز ، توصیفی- پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش بخش حسابداری و بهای تمام شده اب شرب میباشد که نمونه اماری ان را کارشناسان ارشدو مدیران تشکیل می دهند. تجزیه وتحلیل داده ها ازروش تصمیم گیری چند میعاره و حل به روش F.AHP(تحلیل توسعه ای چانگ) استفاده شده است . نتایج حاصل از داده ها و سئوالات پژوهش بیانگر این بود که ازبینسه گزینه اصلی بهای تمام شده آب شرب (مواد ، دستمزد و سایر هزینه های تولیدی) سایر هزینه های تولیدی ازدیدگاه تصمیم گیرندگان دارای وزن بالایی است و مواد مستقیم ودستمزد مستقیم از نظر وزنی برابر است وضایعات دررده های بعدی وزنی قرار دارند. همچنین دربین عوامل فرعی تولید از دیدگاه تصمیم گیرندگان بهترتیب برق و انرژی با وزن نهایی ۰.۳۱۳ و مواد ضدعفونی کننده ۰.۲۷۳ خرید آب ۰.۲۲۱ حق النظارهبا ۰.۱۹۳ دارای وزن در تصمیم گیری هستنداز نظر مراحل اصلی تشکیل دهنده تولید آب شرب نیز مرحلهچاه تولیدی دارای بالاترین وزن و در خصوص عوامل فرعی (مراحل تولید) به ترتیب مرحله توزیع چاه ۰.۲۶۳ پمپاژ سد ۰.۲۶ و چشمه ۰.۲۷۶ در رده های وزنی برای هدر رفت هزینه در مراحل مختلف تولید آب قراردارند و اینکه از نظر برون سپاری مراحل اصلی تشکیل دهنده تولید آب شرب مرحله چاه تولیدی و از نظر عواملفرعی برون سپاری مرحله توزیع سد باوزن ۰.۲۶۶ مرحله مخزن چشمه ۰.۲۶۹ و توزیع چاه ۰.۲۶ درردههای ترتیبی وزنی قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.