افزودن ویتامین c به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus my kiss و بررسی شاخهای رشد،بقاء و ترکیبات لاشه دردوتراکم مختلف پرورش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 افزودن ویتامین c به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus my kiss و بررسی شاخهای رشد،بقاء و ترکیبات لاشه دردوتراکم مختلف پرورش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد افزودن ویتامین c به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus my kiss و بررسی شاخهای رشد،بقاء و ترکیبات لاشه دردوتراکم مختلف پرورش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی افزودن ویتامین c به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus my kiss و بررسی شاخهای رشد،بقاء و ترکیبات لاشه دردوتراکم مختلف پرورش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن افزودن ویتامین c به جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus my kiss و بررسی شاخهای رشد،بقاء و ترکیبات لاشه دردوتراکم مختلف پرورش :

تعداد صفحات : ۱۰

ویتامین c یکی ازموادمغذی مهم درپرورش ماهی بحساب می آید و به عنوان یک انتی اکسیدان قوی درحفاظت سلولها دربرابرآسیب اکسایشی و بالا بردن مقاومت دربرابرعوامل استرس زای محیطی و عوامل بیماریزا ازاهمیت زیادی برخوردار است افزودن سطح بالای ویتامین c به جیره غذایی ماهی قزل الای رنگین کمان oncorhynchus my kiss پرورش یافته درتراکم بالا و بررسی شاخصهای رشد بقا و ترکیبات لاشه .روش کار: بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن اولیه ۰/۶۹±۹/۶ دردوتراکم ۵۰و۱۰۰ قطعه در۵۰L آب با ۲جیره غذایی با پروتئین و چربی یکسان غذادهی شدند جیره های غذایی شامل جیره ۱ بدون افزودن ویتامین و جیره ۲ با افزودن ۱۵۰۰mg/kg ویتامین c بودند تعداد ۹۰۰ عدد بچه ماهی قزل الای رنگین کمان در۴تیمار و هرتیمار شامل سه تکرار به صورت (۰)۵۰ t با تراکم ۵۰ و تغذیه شده با جیره ۱ (۰)۱۰۰t باتراکم ۱۰۰وتغذیه شده با جیره ۱ (c)50t باتراکم ۵۰وتغذیه شده با جیره ۲(c(100t باتراکم ۱۰۰ و تغذیه شدهب ا جیره ۲ و بطور کاملا تصادفی درانکوباتورهای توزیع شدند نتیجه گیری نهایی : نتایج این مطالعه نشان داد که افزودن ویتامین c به جیره غذایی بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان تاثیری برشاخصهای رشد ضریب تبدیل غذایی بقا وترکیبات لاشه ماهیان ندارد اما تراکم برشاخصهای رشد ضریب تبدیل غذایی و بقا دراین گونه تاثیر گذار است

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.