ارزیابی کمیت و کیفیت مراقبت های ارائه شده به زنان بارداری شهری و روستایی مراجعه کننده به زایشگاه ها و تسهیلات زایمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کمیت و کیفیت مراقبت های ارائه شده به زنان بارداری شهری و روستایی مراجعه کننده به زایشگاه ها و تسهیلات زایمانی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کمیت و کیفیت مراقبت های ارائه شده به زنان بارداری شهری و روستایی مراجعه کننده به زایشگاه ها و تسهیلات زایمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کمیت و کیفیت مراقبت های ارائه شده به زنان بارداری شهری و روستایی مراجعه کننده به زایشگاه ها و تسهیلات زایمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کمیت و کیفیت مراقبت های ارائه شده به زنان بارداری شهری و روستایی مراجعه کننده به زایشگاه ها و تسهیلات زایمانی :

تعداد صفحات : ۲۰

مقدمه: مراقبت های دوران بارداری با هدف حفظ حاملگی سالم از نظر سلامت جسمی و روحی برای مادر و نوزاد ارائه می گردند. این مطالعه با هدف ارزیابی کمیت و کیفیت مراقبت دوران بارداری در جهرم، انجام گرفت. روش بررسی: پژوهش حاضر به روش مقطعی بر روی ۵۳۱ زن باردار در شهر و روستا انجام گرفت. جمع آوری اطلاعات با چک لیست مراقبت های ادغام یافته وزارت بهداشت بود. کمیت مراقبت بر اساس مراجعه حداقل ۶ بار در دوران بارداری و اولین مراجعه تا پایان ماه سوم به عنوان مراقبت کافی و در غیر این صورتف مراقبت ناکافی تقسیم بندی شد. کیفیت مراقبت، به صورت شاخص مطلوب و نامطلوب و بر اساس استانداردهای مراقبتی تعیین گردید. یافته ها: تعداد مادران باردار برخوردار از مراقبت کافی ۲۴۲ نفر بود که با اختلاف آماری معناداری در روستا بیشتر از شهر بود. کمیت مراقبت بارداری در شهر (۴۵%) با اختلاف معناداری کمتر از روستا (۵۱%) به دست آمد. کیفیت مراقبت بارداری در ۳۳۳ نفر مطلوب بود که با اختلاف آماری معناداری در روستا (۶۸/۸%) بالاتر از شهر (۵۶/۶%) بود. عفونت ادراری و کم خونی با اختلاف آماری معناداری در روستا شایع تر از شهر بود. بحث و نتیجه گیری: با وجود بالاتر بودن کمیت و کیفیت مراقبت دوران بارداری در مادران روستایی، فراوانی عوارض بارداری نسبت به زنان شهری بالاتر بوده است که می بایست کارکنان بهداشتی و در جهت آموزش و کنترل عوارض توجه داشته باشند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.