ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا آنتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا آنتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا آنتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا آنتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ردیابی انواع ژن های حدت در سروتیپ های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا آنتریتیدیس جدا شده از گوشت مرغ در استان چهارمحال و بختیاری :

تعداد صفحات : ۸

سالمونلوز، توسط باکتری های جنس سالمونلا ایجاد شده و یکی از شایع ترین بیماری های ناشی از مواد غذایی است که با اسهال، تب خفیف، تهوع، دردهای شکم و حتی مرگ همراه می شود. این مطالعه به منظور جداسازی و شناسایی سروتیپ های شایع سالمونلا در گوشت مرغ و ردیابی عوامل حدت در آنها انجام شد. به این منظور ۶۲۰ نمونه گوشت مرغ از سوپر مارکت ها در استان چهارمحال و بختیاری جمع آوری و پس از کشت و جداسازی سالمونلا و استخراج ژنوم، با روش واکنش زنجیره ای پلی مراز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ۲۸ مورد از مجموع ۶۲۰ نمونه به گونه های سالمونلا آلوده بودند که از بین آنها ۱۲ مورد سالمونلا تیفی موریوم، ۱۰ مورد سالمونلا انتریتیدیس و ۶ مورد به سروتیپ های دیگر سالمونلا بودند. نتایج به دست آمده نشان داد که همه ی سویه های سالمونلا تیفی موریوم و سالمونلا آنتریتیدیس جدا شده دارای عوامل حدت هستند. نتایج همچنین نشان داد که گونه های سالمونلا قادر به آلوده کردن گوشت مرغ می باشند. لذا رعایت دقیق فرآیند کنترل کیفی و بهداشتی گوشت مرغ بخصوص در کشتارگاه ها ضروری به نظر می رسد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.