تاثیر عناصر مس،روی،سلنیوم،جیوه ،کادمیوم و سرب در کبد بر روی مقدار ω۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عناصر مس،روی،سلنیوم،جیوه ،کادمیوم و سرب در کبد بر روی مقدار ω۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عناصر مس،روی،سلنیوم،جیوه ،کادمیوم و سرب در کبد بر روی مقدار ω۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عناصر مس،روی،سلنیوم،جیوه ،کادمیوم و سرب در کبد بر روی مقدار ω۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عناصر مس،روی،سلنیوم،جیوه ،کادمیوم و سرب در کبد بر روی مقدار ω۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید :

تعداد صفحات : ۱۶

بندرانزلی یکی از مهمترین بنادر شمالی ایران است . این بندر مواجه با ورود آلاینده های انسانی، باقی مانده مواد شیمیایی از کارخانه ها ، سموم کشاورزی و نشت نفت و عناصر سنگین می باشد. علاوه بر این ها ترافیک سنگین کشتی های تجاری نیز مزیدی بر این علت ها شده و بر مقدار آلاینده ها می افزاید. هدف اصلی از این مطالعه مقدماتی بررسی همبستگی اسیدهای چرب اساسی امگا- ۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید (Rutilus Frisii Kutum) این بندر با مقادیر عناصر سنگین در کبد آن می باشد. مقادیر عناصر سنگین مس، سرب، کادمیم، روی، از طریق روش عریان سازی آندی با روبش پالسهای تفریقی (DPASV) بر روی الکترود فیلم نازک جیوه اندازه گیری شدند (TMFE) جیوه از همین طریق بر روی الکترود دیسک چرخان طلا بررسی شد. مقدار سلنیوم از طریق ولتامتری جذبی با عریان سازی کاتدی و روبش با پالسهای تفریقی مورد مطالعه قرار گرفت. شناسایی کیفی اسیدهای چرب امگا- ۳ از طریق دستگاه GC/MS و بررسی های کمی آنها از طریق دستگاه GC(FID) انجام شد. نمونه های ماهی از طریق ماهیگیران محلی از چهار منطقه انتخابی در فاصله زمانی آذر تا اسفند ماه سال ۱۳۹۲ در فاصله زمانی یک ماه و هربار از هر منطقه ۳ نمونه صید شد. بررسی های آماری انجام شده بیانگر همبستگی منفی مابین مقادیر کادمیم و جیوه در کبد با اسیدهای چرب امگا- ۳ در گوشت و اشپل ماهی سفید است . ضمن اینکه سلنیوم و روی موجب کاهش اثر جیوه و کادمیم می شوند

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.