مروری بر الیاف پنبه ای ضد باکتری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر الیاف پنبه ای ضد باکتری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر الیاف پنبه ای ضد باکتری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر الیاف پنبه ای ضد باکتری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر الیاف پنبه ای ضد باکتری :

تعداد صفحات : ۱۲

باکتری ها مهمترین دلیل اگزمای پوستی و همچنین بوی بد لباس ها می باشند که این بوی بد ناشی از تولید آمین ها و اسیدهای آلی می باشد پنبه از نوع الیاف طبیعی است که نسبت به الیاف مصنوعی بیشتر در معرض رشد باکتری ها در ساختار خود می باشد در این مقاله سعی بر این است که مروری بر مواد ضد باکتری مورد استفاده روی پنبه داشته باشیم. کلاس های مختلفی از مواد ضد باکتری مانند نمک های فلزات نظیر مس، و جیوه به طور معمول بر روی منسوجات برای ایجاد خواص ضد باکتری استفاده می شوند. در حال حاضر از نظر اقتصادی موادی نظیر اسیدهای آلی، بایگونایدها و ترکیبات چهار ظرفیتی امونیوم بسیار رایج هستند و به صورت عوامل ضد باکتری تجاری در صنعت نساجی به کار می روند سایر مواد به کار رفته مانند مشتقات نیتروژن – هالئمین و مشتقات کیتوسان می باشند که در حال پیشرفت هستند برخی از رنگزاها نیز خواص ضد باکتری ضعیفی از خود نشان داده اند. ترکیبات نانونقره نیز به عنوان نسل جدیدی از مواد ضد باکتری هستند که کاربردهای فراوانی در صنایع گوناگون دارند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.