تأثیر سینبیوتیک بر فراسنجه های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر سینبیوتیک بر فراسنجه های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر سینبیوتیک بر فراسنجه های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر سینبیوتیک بر فراسنجه های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر سینبیوتیک بر فراسنجه های خونی، عملکرد تولید، کیفیت تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی :

تعداد صفحات : ۹

زمینه مطالعه: افزودن آنتی بیوتیک ها به خوراک دام و طیور منجر به کاهش یا حذف جمعیت های باکتریایی از دستگاه گوارش آنها می شود. یک جایگزین مناسب، استفاده از باکتری های مفید و کربوهیدرات های غیرقابل هضم در خوراک است که سبب افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر در دستگاه گوارش می گردد. هدف: هدف از انجام این مطالعه، تعیین سطح مناسب سینبیوتیک برای مرغ های مادر گوشتی بود. روش کار: از طرحی کاملاً تصادفی با ۴ تیمار، ۲ تکرار و ۱۰ زیر مشاهده در هر واحد آزمایشی استفاده شد. جیره های ازمایشی شامل مقادیر صفر (شاهد)S(0/1))0/1, (S(0/05)0/05, و S(0/2)0/2) درصد سینبیوتیک بود. کیفیت و وزن تخم مرغ به صورت روزانه تعیین شد. فراسنجه های خونی، تولید تخم مرغ و درصد جوجه درآوری به صورت هفتگی اندازه گیری شد. کلسترول زرده، وزن تخمدان و تعداد فولیکول های بزرگ تخمدان در پایان آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفت. دادهها با روش GLM مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج: شاخص زرده در تیمار (S(0/1)؛(۰/۳۲ ±۴۰/۶۳) بطور معنی داری از تیمارهای (S(0/05 و (S(0/2 کمتر بود (p<0/05)، ولی با تیمار شاهد تفاوت معنی داری نداشت (p>۰/۰۵). همچنین سینبیوتیک اثر معنی دای بر سایر صفات کیفی تخم مرغ، وزن تخم مرغ و درصد جوجه درآوری نداشت (p>۰/۰۵). درصد تولید تخم مرغ، وزن تخمدان و تعداد فولیکول های بزرگ تخمدان در تیمار (S(0/2 بطور معنی داری نسبت به سایر تیمارها کاهش یافت (p<0/05). سینبیوتیک بطور معنی داری گلوکز پلاسما در تیمار (mg/dL)S(0/1؛5/67 ±214/22) را افزایش داد (p<0/05)، اما تأثیر معنی داری بر غلظت HDL و تری گلیسیرید پلاسما و همچنین کلسترول زرده نداشت (p>۰/۰۵). بعلاوه غلظت کلسترول پلاسما در تیمارهای (mg/dL)S(0/1؛۹/۰۹ ±۱۵۰/۲۶) و (mg/dL)S(0/2 ؛۱۳/۱۷ ±۱۵۴/۹۳) در هفته آخر آزمایش بطور معنی داری از گوسفند شاهد (mg/dL؛۵/۵۳ ±۱۸۴/۹۵) کمتر بود (p<0/05). نتیجه گیری نهایی: استفاده از سینبیوتیک، در سطح 0/1% جیره مرغ های مادر گوشتی،اثرات مثبتی بر عملکرد آنها دارد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.