تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال- کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال- کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال- کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال- کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر تغذیه سطوح مختلف ال- کارنیتین در جیره مرغ های مادر و جوجه های گوشتی بر عملکرد، ترکیبات سرم خون، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات : ۱۰

ال-کارنیتین به عنوانمشتق لیزین محلول در آب دارای نقش بیولوژیکی مهمی در متابولیسم چربی می باشد. هدف از انجام تحقیق حاضر بررسی عملکرد، ترکیبات سرم، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی است که مادر یا خودشان به تنهایی و یا به طور توأم از مکمل ال- کارنیتین تغذیه نموده اند. مرغ های مادر در سن ۲۵ هفتگی با جیره های حاوی سطوح ۰ و ۶۰ppm و نتایج آنها با سطوح ۰، ۱۰۰ و ppm200. مکمل ال- کارنیتین تغذیه شدند. عملکرد دوره های آغازی، رشد پایانی و کل دوره بررسی شد. عیار پادتن علیه واکسن نیوکاسل و تزریق گلبول قرمز گوسفند به عنوان معیار پاسخ ایمنی تعیین و درپایان آزمایش خصوصیات لاشه پرندگان بررس شد. ال-کارنیتین باعث کاهش خوراکمصرفی و افزایش وزن جوجه های گوشتی گردید (p<0/01)، اما بر ضریب تبدیل غذایی تدثیری نداشت (p>۰/۰۵). کلسترول و تری گلیسریدسرم و صفات مربوط به لاشه تحت تدثیر ال-کارنیتین قرار نگرفت (p>۰/۰۵). ال- کارنیتین تأثیری بر تولید پادتن علیه SRBC نداشت (P>۰/۰۵)، اما در ۴۸ روزگی سطوح ال-کارنیتین مادری باعث ایجاد تفاوت معنی داری در پادتن علیه SRBC گردید (P<0/01) و سبب ایجاد اختلاف در وزن طحال جوجه های گوشتی در سن 21 روزگی شد (P<0/05). اثر متقابل بین مکمل موجود در جیره غذایی مرغ های مادر و جوجه ها باعث ایجاد اختلاف چشمگیری در پاسخ جوجه ها به عیار پادتن علیه واکسن نیوکاسل گردید (P<0/05).

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.