تأثیر کادمیم در ضریب تبدیل غذا و رشد در جوجه های گوشتی نژاد راس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر کادمیم در ضریب تبدیل غذا و رشد در جوجه های گوشتی نژاد راس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر کادمیم در ضریب تبدیل غذا و رشد در جوجه های گوشتی نژاد راس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر کادمیم در ضریب تبدیل غذا و رشد در جوجه های گوشتی نژاد راس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر کادمیم در ضریب تبدیل غذا و رشد در جوجه های گوشتی نژاد راس :

تعداد صفحات : ۶

هدف: مطالعه اثرات مقادیر مختلفی از کادمیم ۵۰ppm, 5ppm و ۱۰۰ppm در رشد و ضریب تبدیل غذا در جوجه های گوشتی نژاد راس (Ros). طرح: مطالعه تجربی. حیوانات: تعداد ۲۸۴ قطعه جوجه خروس یکروزه نژاد راس. روش: به صورت توزیع تصادفی جوجه ها به چهار گروه و هر گروه به سه تکرار جداگانه تقسیم و در ۱۲ قفس به مدت هفت هفته (۴۹ روز) در شرایط استاندارد دما، نور و تهویه نگهداری شدند. در طول رشد، جوجه های گروه شاهد با جیره پیش دان (Starter) و پس دان (Finisher) و گروه های یک و دو و سه با همین جیره ها که به ترتیب حاوی ۵۰ppm, 5ppm و ۱۰۰ppm کادمیم بودند، تغذیه شدند. جوجه ها در طی د وره به غذا و آب کافی دسترسی داشتند. تجزیه و تحلیل آماری: تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها با استفاده از روش Schelle نتایج: مقایسه آماری در هر یک از گروه های جداگانه شاهد، ۵۰ppm, 5ppm و ۱۰۰ppm نشان داد که از نظر روند رشد هیچ گونه اختلاف معنی داری مابین تکرارها مشاهده نمی شود. در پایان روز ه فتم، م یانگین وزن گروه شاهد با سایر گروه های تحت تیمار اختلاف معنی داری را نشان داد (P>۰/۰۵). در پایان روزهای چهارده، بیشت و یکم، بیس و هشتم، سی و پنجم، چهل و دو و چهل و نه روزگی علی رغم افزایش بیشتری که در میانگین وزن گروه ۵ppm نسبت به گروه شاهد مشاهده می گردد مابین این گروه و گروه شاهد اختلاف معنی داری مشاهده نگردید لکن در همین فاصله زمانی اختلاف معنی داری مابین این گروه (۵ppm) و گروه های دیگر دیده شد (p<0/01). بر اساس این یافته ها وجود مقادیر 50ppm و بویژه 100ppm کادمیوم در جیره غذایی بر روند رشد اثرات منفی دارد. وجود 100ppm کادمیم در جیره غذایی این جوجه ها نه تنها تأثیرات بسیار نامطلوبی را بر روند رشد داشت بلکه از هفته ششم به بعد روند رشد منفی و جوجه ها وزن خود را بتدریج از دست دادند. همچنین در این تحقیق پایینترین و بالاترین ضریب تبدیل غذا (FCR) به ترتیب به دو گروه دریافت کننده جیره حاوی 5ppm و 100ppm کادمیم و جوجه های گروه شاهد از نظر ضریب تبدیل غذا اختلاف معنی داری وجود نداشت لکن مابین این دو گروه و جوجه های حاوی 100 ppm اختلاف معنی دار بود (P<0/05). از سوی دیگر هیچ گونه اختلاف معنی داری مابین گروه شاهد و گروه تغذیه شده با جیره حاوی 50ppm کادمیم مشاهده نگردید که چنین یافته ای به آن علت بود که احتمالاً جوجه های گروه 50ppm نسبت به گروه شاهد غذای کمتری را مصرف نموده بودند. نتیجه گیری: می توان نتیجه گیری نمود که وجود مقادیر کم کادمیوم در جیره غذایی جوجه های گوشتی (در این بررسی 5 ppm) بر روند رشد و نمو تأثیر منفی به جای نمی گذارد در حالی که وجود مقادیر بالاتر (50ppm یا 100ppm) روند رشد را کند و یا آنرا متوقف می نماید، چنین تأثیری را می توان به مسمومیت ناشی از فلز کادمیوم نسبت داد. مجله دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، (1381)، دوره 57، شماره 2. 13-9.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.