مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مزایا و معایب سولفیت به عىوان افزودنی در مواد غذایی :

تعداد صفحات : ۶

سولفیت ها به صورت گسترده به عنوان نگهدارنده و آنتیاکسیدان، تثبیت کننده رنگ و عامل مهارکننده قهوه ای شدن به موادغذایی افزوده میشوند. سولفیت ها در صنایع داروسازی نیز کاربرد دارند. در معرض قرارگیری سولفیت در افراد حساس سبب ایجاد اثرات نامطلوبی میگردد که عبارتاند از: آماس پوستی، خارش پوست و ایجاد کهیر، فشار خون پایین، اسهال و شوک آنافیلاکسی و واکنش های آسمی. در معرض قرارگیری سولفیت در اثر مصرف غذاها و نوشیدنیهای حاوی این افزودنیها صورت میگیرد. مطالعات انجام گرفته نشان میدهند که شیوع حساسیت به سولفیت در افراد مبتلا به آسم ۳ تا ۱۰ درصد میباشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.