بررسی خاصیت فعال شدگی مجدد آنزیم استیل کولین استراز توسط عصاره آبی داوودی ژنوتیپ اوران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خاصیت فعال شدگی مجدد آنزیم استیل کولین استراز توسط عصاره آبی داوودی ژنوتیپ اوران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خاصیت فعال شدگی مجدد آنزیم استیل کولین استراز توسط عصاره آبی داوودی ژنوتیپ اوران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خاصیت فعال شدگی مجدد آنزیم استیل کولین استراز توسط عصاره آبی داوودی ژنوتیپ اوران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خاصیت فعال شدگی مجدد آنزیم استیل کولین استراز توسط عصاره آبی داوودی ژنوتیپ اوران :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۹

چکیده مقاله:

استیل کولین استراز یک آنزیم کلیدی در سیناپس های کولینرژیک ، جایی که استیل کولین به کولین و استات تبدیل می شود، محسوب می گردد. به علاوه این آنزیم در بافت های غیر عصبی از جمله غشا گلبول های قرمز نیز حضور دارد. در واقع استیل کولین استر از یک آنزیم با توزیع گسترده و نقش های متنوع است. دیازینون حشره کش بسیار قوی از گروه ارگانوفسفرها است که با نحوه تنفسی و گوارشی طیف وسیعی از آفت کش ها را مهار می کند. دیازینون علاوه بر خاصیت تماسی دارای خاصیت نفودی که داخل بافت گیاهان حرکت نمی کند و دارای دوام طولانی است. مهمترین راه دستیابی به داروهای گیاهی با اثرات بهتر و عوارض جانبی کمتر هدف بسیاری از محققین است گل داوودی در طب سنتی برای درمان برخی از عفونت های خاص، مشکلات چشم، تصفیه خون، مشکلات پوستی و عفونت ویروسی و باکتریال موثر است. گل داوودی سرشار از آنتی اکسیدان و ترکیبات فلانوئید است . در این آزمایش هدف بررسی عصاره آبی گونه (اوران) گل داوودی بر آنزیم استیل کولین استراز می باشد. ابتدا عصاره گیری انجام شد که مقدار ۵ گرم از پودر آسیاب شده در ۱۰ میلی آب یونیزه و سپس سانتریفیوژ گردید. در این پژوهش فعالیت استیل کولین استراز به روش رنگ سنجی المن در زمان های متفاوت اندازه گیری و فعالیت ری اکتیو با استفاده از سم دیازینون مورد بررسی قرار گرفت. که در این پژوهش مشاهده شد با اضافه کردن عصاره میزان فعالیت آنزیم استیل کولین استراز افزایش می یابد که رابطه مستقیم بین فعالیت آنزیم و غلطت عصاره برقرار است و با اضافه کردن سم فعالیت آنزیم متوقف می شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.