ارزیابی نقش عوامل انسانی و ناکارآمدی سیستم مدیریت رواناب شهری در تشدید خسارات سیلاب، حوضه شهر ایلام، استان ایلام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی نقش عوامل انسانی و ناکارآمدی سیستم مدیریت رواناب شهری در تشدید خسارات سیلاب، حوضه شهر ایلام، استان ایلام دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی نقش عوامل انسانی و ناکارآمدی سیستم مدیریت رواناب شهری در تشدید خسارات سیلاب، حوضه شهر ایلام، استان ایلام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی نقش عوامل انسانی و ناکارآمدی سیستم مدیریت رواناب شهری در تشدید خسارات سیلاب، حوضه شهر ایلام، استان ایلام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی نقش عوامل انسانی و ناکارآمدی سیستم مدیریت رواناب شهری در تشدید خسارات سیلاب، حوضه شهر ایلام، استان ایلام :

تعداد صفحات : ۲۱

چکیده مقاله:

پدیده های طبیعی همواره در نواحی مختلف زمین به صورت های مختلفی روی می دهند. برخی از ان ها بلایای طبیعی خوانده می شوند و ممکن است باعث ایجاد خسارات مالی و جانی شوند. این بلایا حاصل کنش برخی پدیده ها با فعالیت های انسانی است. در واقع آنچه به عنون بلای طبیعی معرفی می شود خساراتی است که در اثر رخداد این پدیده ها به جوامع انسانی تحمیل می شود. بنابراین هماهنگی و همسان سازی با پدیده های طبیعی می تواند یکی از روش های کنترل خسارات ناشی از آن باشد. در بین انوع طبیعی، سیلاب بخاطر حجم بالای خسارات وارده به عنوان مهیب ترین پدیده طبیعی معرفی می شود. سیل به جریان آب شدیدی گفته می شود که اراضی اطراف خود را اشغال می کند. وقوع سیل در هر منطقه وابسته به عوامل طبیعی چون، میزان وتداوم بارش، عوامل زمین شناسی و جغرافیایی مثل جنس و شیب خاک و پوشش آن است. در این بین، عوامل تشدید کننده یا مهار کننده ای نیز وجود دارد که می تواند بار خسارات مالی وجانی سیلاب را افزایش دهد و یا با کنترل آن از این خسارات بکاهند. عوامل تشدید کننده این خسارات که بیشتر انسانی هستند ناشی از فقدان برنامه ریزی کارآمد و مهندسی صحیح برخورد با پدیده ها است. در این پژوهش سعی شده به عوامل انسانی و ناکارآمدی سیستم های مهار و کنترل رواناب در تشدید خسارات سیلاب شهر ایلام پرداخته می شود. برای این کار ابتداد داده های فیزیولوژی و هیدرولوژی پهنه مورد نظر از نقشه های Dem 30 متر و تصاویر ماهواره ای SRTM در محیط نرم افزار GIS 10.1 استخراج شده سپس از این داده ها به همراه مشخصات جغرافیایی و اقلیمی وهمچنین آمار بارش ایستگاه هواشناسی و حجم رواناب های ورودی مخزن سد پایین دست منطقه برای تحلیل علل وقوع سیل استفاده شده است. در ادامه با بررسی خسارا وارده به تاسیسات و زیر ساخت های شهر پس از سیلاب و بازدید از آن ها علاوه بر تهیه عکس و مستندسازی، به بررسی علل ایجاد این صدمات به صورت موردی پرداخته شده است. براساس مطالعات انجام شده بستر شهر ایلام فاقد زیر ساخت های مناسب جهت کنترل سیلاب است. همچنین به دلیل موقعیت اقلیمی، جغرافییی و زمین شناسی منطقه روی داد دوباره سیلاب بسیار محتمل است. بنابراین تحصیح، گسترش و ارتقای این زیر ساحت ها امر بسیار مهمی در جهت کاهش خسارات سیل است. در انتهای این پژوهش سعی شده راه کارهای برای آماده سازی در مقابل سلاب های آینده که وقوع آن قابل پیش بینی است ارائه شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.