محور مقاله: پیدایش و رده بندی خاک- بررسی اشکال مختلف آهن به عنوان شاخصی از تکامل خاک در برخی از اراضی استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 محور مقاله: پیدایش و رده بندی خاک- بررسی اشکال مختلف آهن به عنوان شاخصی از تکامل خاک در برخی از اراضی استان خوزستان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد محور مقاله: پیدایش و رده بندی خاک- بررسی اشکال مختلف آهن به عنوان شاخصی از تکامل خاک در برخی از اراضی استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محور مقاله: پیدایش و رده بندی خاک- بررسی اشکال مختلف آهن به عنوان شاخصی از تکامل خاک در برخی از اراضی استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن محور مقاله: پیدایش و رده بندی خاک- بررسی اشکال مختلف آهن به عنوان شاخصی از تکامل خاک در برخی از اراضی استان خوزستان :

تعداد صفحات : ۹

چکیده مقاله:

اشکال مختلف آهن و نسبت آنها در خاک می تواند درجه تکاملی خاک ها را نشان دهد. این تحقیق با هدف بررسی اشکال مختلفآهن به عنوان شاخصی از تکامل خاک در برخی از اراضی شور استان خوزستان انجام گرفت. نتایج نشان داد مقدار آهن استخراج شده به روشسیترات بیکربنات دی تیونایت ((Fe(d) در تمام نیمرخ ها با افزایش عمق افزایش یافت. آهن استخراج شده به روش اگزالات آمونیوم ((Fe(o) نیز درتمام نیمرخ ها در افق سطحی بیشتر از افق های زیرین بود. نمک هایی مثل کربنات سدیم، کربنات کلسیم و گچ و املاح موجود در عمق هایسطحی مانع از تبدیل شدن آهن به فرم بلوری می شوند. وجود ماده آلی بیشتر نسبت به عمق نیز باعث افزایش (Fe(o نسبت به افق های زیریناست. همچنین پایین بودن میانگین آهن پدوژنیکی (Fed) و آهن بلوری (Fed-Feo) که به عنوان شاخصی از تکامل خاک می باشد، با میزانتکامل این خاک ها هماهنگی دارد. مقایسه نسبت (Fe(o به (Fe(d نشان داد که در تمام نیمرخ های مورد مطالعه با افزایش عمق نسبت Feo/Fedکاهش می یابد. که این امر می تواند به دلیل بالا بودن شوری نیمرخ ها باشد که سبب کم شدن آهن بلوری در سطح شده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.