محور مقاله: بیولوژی خاک و کودهای زیستی- تاثیر کودهای زیستی و نانو اکسید آهن و روی بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 محور مقاله: بیولوژی خاک و کودهای زیستی- تاثیر کودهای زیستی و نانو اکسید آهن و روی بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد محور مقاله: بیولوژی خاک و کودهای زیستی- تاثیر کودهای زیستی و نانو اکسید آهن و روی بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محور مقاله: بیولوژی خاک و کودهای زیستی- تاثیر کودهای زیستی و نانو اکسید آهن و روی بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن محور مقاله: بیولوژی خاک و کودهای زیستی- تاثیر کودهای زیستی و نانو اکسید آهن و روی بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک :

تعداد صفحات : ۹

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تاثیر کودهای زیستی و نانو اکسید آهن و روی بر عملکرد و اجزای پر شدن دانه گندم در شرایط شوری خاک، آزمایشفاکتوریلی در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه محقق اردبیلیدر سال ۱۳۹۳ اجرا شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل شوری خاک در سه سطح (صفر به عنوان شاهد و اعمال شوری های ۲۵ و ۵۰ میلی مولاردر خاک به ترتیب معادل با ۳ / ۲ و ۶ / ۴ دسی زیمنس بر متر) با استفاده از آب آبیاری و از طریق نمک NaCl و تلقیح بذر با باکتری های محرک رشد(عدم تلقیح، تلقیح بذر با ازتوباکترکروکوکوم استرین ۵، آزوسپریلیوم لیپوفروم استرین OF و سودوموناس پوتیدا استرین ۱۸۶) و محلول پاشی(بدون محلول پاشی، محلول پاشی با نانواکسید آهن، محلول پاشی با نانواکسید روی و محلول پاشی توام نانواکسید آهن و روی) بودند. مقایسهمیانگین ها نشان داد که بیشترین مولفه های پر شدن دانه (حداکثر وزن دانه، سرعت پر شدن دانه، طول دوره پر شدن دانه و دوره موثر پر شدن) وعملکرد (۴۹ / ۲ گرم در بوته) در عدم اعمال شوری، کاربرد باکتری سودوموناس و محلول پاشی توام نانواکسید روی و آهن و کمترین آنها و عملکرد(۹۴ / ۱ گرم در بوته) در شوری ۵۰ میلی مولار، عدم کاربرد باکتری و عدم محلول پاشی بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.