مقاله مقایسه استاندارد های تصمیم گیری نکسوس، کانادایی و آمریکایی با تصویربرداری در تشخیص ترومای مینور سر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه استاندارد های تصمیم گیری نکسوس، کانادایی و آمریکایی با تصویربرداری در تشخیص ترومای مینور سر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه استاندارد های تصمیم گیری نکسوس، کانادایی و آمریکایی با تصویربرداری در تشخیص ترومای مینور سر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه استاندارد های تصمیم گیری نکسوس، کانادایی و آمریکایی با تصویربرداری در تشخیص ترومای مینور سر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه استاندارد های تصمیم گیری نکسوس، کانادایی و آمریکایی با تصویربرداری در تشخیص ترومای مینور سر :

سابقه و هدف: معلولیت های ناشی از صدمات تروماتیک مغزی میلیون ها نفر انسان در جهان را دچار مشکل می کند، استفاده از CT scan (CT) روشی برای تشخیص ضایعات است.این مطالعه با هدف مقایسه معیارهای استاندارد جهانی از نظر حساسیت و ویژگی در تعیین ضرورت انجام CT اجرا شد.
مواد و روش ها: در مطالعه مقطعی حاضر ۱۰۰ بیمار ترومایی که با آسیب به سر به بخش اورژانس بیمارستان کوثر مراجعه کرده اند، وارد مطالعه شدند. بیماران بر اساس معاینه بالینی و شرح حال اخذ شده از بیماران برای هر سیستم (ACEP ،CCHR و Nexus) آیتم های بالینی مرتبط اثبات گردید و بر اساس آن میزان امتیاز هر کدام محاسبه شد. داده ها با اسفاده از روش های آمار های توصیفی، حساسیت و ویژگی، Chi-square، منحنی ROC. توسط نرم افزار SPSS نسخه ۲۰ آنالیز شدند.
یافته ها: نتایج نشان داد از نظر توزیع جنسی ۴۷ نفر (۴۷ %) مرد و ۵۳ نفر (۵۳ %) زن بودند. میانگین سن بیماران ۱۸/۲۰±۴۶/۰۲ سال بود. ۳۷ درصد هماتوم سر داشته اند و عامل ترومای ۵۰ درصد بیماران تصادف بوده است. حساسیت و ویژگی سه معیار مورد استفاده (ACEP، Nexusو CCHR) به ترتیب:(۲۹/۴۰ % – ۶۲/۵۰ % ، ۱۳/۳ % – ۹۶/۸ % و ۳۸/۲۳ % – ۷۱/۸۷ % )بود. تفاوت معناداری بین حساسیت و ویژگی سه معیار مشاهده شد (P).
نتیجه گیری: نتایج حساسیت و ویژگی مورد بررسی در این مطالعه مغایر با یافته های دیگر مطالعات بود. احتمالا معیارهای پیشنهادی این مطالعه جهت انجام CT از حساسیت و ویژگی قابل قبولی برخوردار نمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.