مقاله اثربخشی درمان پذیرش و تعهد بر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثربخشی درمان پذیرش و تعهد بر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثربخشی درمان پذیرش و تعهد بر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی درمان پذیرش و تعهد بر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثربخشی درمان پذیرش و تعهد بر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری :

مقدمه: اختلال وسواسی- جبری یکی از انواع اختلال های اضطرابی است که مبتلایان غالباً دچار احساس گناه و نشانگان وسواس فکری- جبری هستند. روش درمان پذیرش و تعهد یکی از روش های اثربخشی در بهبود اختلالهای اضطرابی است، لذا هدف از این پژوهش بررسی مقاله اثربخشی درمان پذیرش و تعهد بر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری انجام شد.
روش کار: طرح مطالعه حاضر شبه آزمایشی از نوع پیش آزمون، پس آزمون و پیگیری با گروه کنترل بود. جامعه پژوهش شامل همه بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری مراجعه کننده به کلینیک خدمات روانپزشکی سینا در شهر دزفول در سال ۱۳۹۷ بودند. نمونه پژوهش ۳۰ بیمار بودند که با روش نمونه گیری هدفمند انتخاب و با روش تصادفی در دو گروه مساوی جایگزین شدند. گروه آزمایش برای ۸ جلسه ۶۰ دقیقه ای تحت درمان پذیرش و تعهد قرار گرفت و گروه کنترل آموزشی دریافت نکرد. ابزارهای پژوهش سیاهه وسواس فکری- جبری پادوآ و پرسشنامه احساس گناه بودند. داده ها به روش اندازهگیری مکرر در نرم افزار SPSS-21 تحلیل شدند.
یافته‌ها: طبق یافته‌های پژوهش حاضر بین گروه‌های آزمایش و کنترل در مرحله پیش‌آزمون از نظر نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه تفاوت معنی‌داری مشاهده نشد (۰/۰۵P>)، اما در مراحل پس‌آزمون و پیگیری از نظر هر دو متغیر تفاوت معنی‌داری مشاهده شد (۰/۰۰۱P). به عبارت دیگر، روش درمان پذیرش و تعهد در مرحله پس‌آزمون باعث کاهش نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه در بیماران مبتلا به اختلال وسواسی- جبری شد و نتایج درمان در مرحله پیگیری حفظ شد (۰/۰۰۱P).
نتیجه‌گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که روش درمان پذیرش و تعهد در کاهش نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه موثر واقع شد. طبق این نتایج توصیه می‌شود که در مداخلات بهبود سلامت در کنار سایر روش‌های درمانی از درمان پذیرش و تعهد برای کاهش نشانگان وسواس فکری- جبری و احساس گناه استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.