مقاله تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تلقیح باکتریایی و اندازه ذرات سیلاژ ذرت با رطوبت بالا بر مصرف، گوارش پذیری، فراسنجه های شکمبه ای و رفتار مصرف خوراک در گوسفند :

این تحقیق به منظور بررسی تاثیر تلقیح باکتریایی در سیلاژهای با اندازه ذرات درشت و ریز با ماده خشک کم، بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سیلاژها و مصرف، گوارش پذیری و فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی انجام شد. نزدیک به ۱۲۰۰ کیلو گرم ذرت علوفه‌ای با اندازه ریز و درشت (به ترتیب ۸ و ۱۶ میلی متر) برداشت شد. در هنگام تهیه سیلاژ، ۵۰ درصد علوفه ذرت ریز و درشت با تلقیح باکتریایی فرآوری شدند. سیلوها بعد از ۴۵ روز باز و استفاده شدند. چهار گوسفند نر دو ساله کرمانی با میانگین وزنی ۶/۱±۱/۳۶ کیلوگرم در در قالب طرح مربع لاتین با آرایه فاکتوریل ۲×۲ با چهار دوره ۲۱ روزه مورد استفاده قرار گرفتند. در جیره های آزمایشی نسبت علوفه به کنسانتره ۵۰:۵۰ بود و عبارت بودند از: ۱) جیره دارای سیلاژ ذرت درشت تلقیح شده، ۲) جیره دارای سیلاژ ذرت درشت تلقیح نشده، ۳) جیره دارای سیلاژ ذرت ریز تلقیح شده و ۴) جیره دارای سیلاژ ذرت ریز تلقیح نشده. پایداری هوازی در سیلاژهای تلقیح شده و سیلاژهایی با اندازه درشت بیشتر بود (۰۵/۰>P). مصرف ماده خشک، ماده آلی، الیاف نامحلول در شوینده ی خنثی و اسیدی و الیاف موثر فیزیکی و گوارش پذیری الیاف نامحلول در شوینده ی اسیدی در جیره های دارای سیلاژ ریز بیشتر بود (۰۵/۰>P). تولید پروتین میکروبی در سیلاژهای با اندازه ریز بیشتر از سیلاژهای با اندازه درشت بود (۰۵/۰>P). زمان جویدن در جیره های دارای سیلاژ ریز بیشتر بود (۰۵/۰>P). نتایج نشان داد تلقیح باکتریایی سبب افزایش پایداری هوازی سیلاژهای با ماده خشک کم شد، امّا مصرف مواد مغذّی و تولید پروتئین میکروبی در جیره های سیلاژ ریز بیشتر بود (۰۵/۰>P).

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.