مقاله تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید پودر موز سبز به روش خشک کردن فوم مت: تأثیر غلظت اوالبومین بر سینتیک خشک شدن و خواص فیزیکوشیمیایی محصول :
سابقه و هدف: خشککردن یکی از قدیمیترین روش های نگهداری مواد غذایی بوده و یک فرآیند پیچیده شامل انتقال جرم و حرارت همزمان تحت شرایط ناپایا است، که میتواند باعث تغییرات قابل توجهی در ساختار و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مواد غذایی شود. هدف از مطالعه حاضر بررسی تأثیر غلظت اوآلبومین در سه سطح ۱، ۲ و ۳ درصد بر سینتیک خشک شدن موز نارس و ویژگیهای کمی و کیفی پودر تولید شده به روش خشککردن کفپوشی بود.
مواد و روشها: برای تهیه کف پوره موز نارس، متیلسلولز (۵/۰ درصد وزنی-وزنی) به عنوان پایدارکننده و پودر اوآلبومین بهعنوان عامل کفساز به کار گرفته شدند. در این پژوهش، تأثیر غلظت اوآلبومین در غلظتهای ۱، ۲ و ۳ درصد وزنی-وزنی، در دمای ۷۰ درجه سلسیوس با ضخامت کف ۳ میلیمتر بر روی سینتیک خشککردن کف موز نارس و خواص فیزیکوشیمیایی پودر تولیدی از قبیل دانسیته تودهای، دمای انتقال شیشهای، شاخص حلالیت در آب مورد بررسی قرار گرفت. برای آنالیز آماری از یک طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار استفاده شد. مقایسه میانگینها بر اساس آزمون دانکن در سطح احتمال خطای ۵ انجام شد.
یافتهها: نتایج حاصل از این پژوهش نشان دادند که افزایش غلظت اوآلبومین سبب افزایش معنیدار ضریب انتشار مؤثر رطوبت شده و همچنین سبب کاهش دانسیته کف و افزایش میزان تخلخل، انبساط و پایداری کف گردید. دانسیته تودهای و شاخص جذب آب نیز با افزایش غلظت عامل کفساز روند نزولی از خود نشان دادند. علاوه بر این، با افزایش غلظت اوآلبومین از ۱ به ۲ و از ۲ به ۳، شاخص کار و نسبت هوسنر به ترتیب افزایش و سپس کاهش پیدا کردند. پایینترین دمای انتقال شیشهای نیز در غلظت اوآلبومین ۲ بدست آمد.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج این پژوهش، بررسی خواص فیزیکوشیمیایی محصول نهایی نشان داد که پودرهای تولید شده در غلظت اوآلبومین ۱ درصد از بیشترین جریانپذیری برخوردار بودند. پودر پالپ موز نارس غنی از نشاسته مقاوم تولید شده به روش خشککردن کفپوشی به عنوان یک محصول طبیعی غنی شده با پروتئین تخممرغ و منبع فیبر عمدتاً در تولید محصولات فراسودمند میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.