مقاله تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخصهای رشد، میزان بقاء، فراسنجههای خونی و برخی از پاسخهای ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخصهای رشد، میزان بقاء، فراسنجههای خونی و برخی از پاسخهای ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخصهای رشد، میزان بقاء، فراسنجههای خونی و برخی از پاسخهای ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخصهای رشد، میزان بقاء، فراسنجههای خونی و برخی از پاسخهای ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر مکمل غذایی پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) بر شاخصهای رشد، میزان بقاء، فراسنجههای خونی و برخی از پاسخهای ایمنی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
به منظور بررسی تأثیر خوراکی پودر فلفل قرمز تند بر برخی پارامترهای رشد، بقاء فراسنجههای خونی و پاسخهای سیستم ایمنی ماهیان قزلآلای رنگینکمان، تعداد ۲۴۰ عدد بچه ماهی (میانگین وزن ۳۳/۰±۶۹/۱۵ گرم) در ۱۲ مخزن (هر مخزن ۲۰ عدد ماهی) به صورت تصادفی تقسیم شد و به مدت ۴۵ روز با مقادیر ۰، ۱، ۳ و ۵ درصد پودر فلفل قرمز تند (Capsicum annuum) در غذا (هر کدام با ۳ تکرار) مورد تغذیه قرار گرفتند. نتایج شاخصهای رشد نشان داد، بالاترین مقدار افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در تیمار ۵ درصد نسبت به سایر تیمارها مشاهده شد (۰۵/۰>P). کمترین مقدار ضریب تبدیل غذایی بصورت همزمان در تیمارهای تغذیه شده با ۳ و ۵ درصد فلفل قرمز مشاهده شد. همچنین شاخص وضعیت بین تیمارها اختلاف معنی داری نشان نداد (۰۵/0P). بیشترین میزان بقا مربوط به تیمارهای ۳ و ۵ درصد فلفل بود و این شاخص در تیمار ۱ و شاهد اختلاف معنیداری نداشت (۰۵/0P). بیشترین تعداد گلبولهای قرمز در تیمار ۳ و ۵ درصد مشاهده شد (۰۵/۰>P). بیشترین درصد هماتوکریت در تیمار ۵ درصد فلفل مشاهده شد (۰۵/۰>P). بیشترین تعداد گلبولهای سفید در تیمارهای تغذیه شده با فلفل قرمز در مقایسه با شاهد مشاهده شد. بیشترین درصد لنفوسیتها در تیمار ۵ درصد مشاهده شد. بیشترین میزان فعالیت لیزوزیم، C3 و IgM در تیمار ۵ درصد فلفل مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار بود (۰۵/۰>P). همچنین میزان C4 در تیمارهای تغذیه شده با فلفل نسبت به تیمار شاهد افزایش معنیداری داشت (۰۵/۰>P). بطورکلی، مکملسازی جیره غذایی تجاری ماهی قزل آلا با ۵ درصد پودر فلفل قرمز تند سبب بهبود عملکرد رشد، بهرهوری تغذیه و سیستم ایمنی بچه ماهیان قزل آلا گردید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.