مقاله مقایسه خصوصیات مذهبی و خانوادگی معتادان درحال ترک در مرکزبازپروری مهیار اصفهان با گروه شاهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله مقایسه خصوصیات مذهبی و خانوادگی معتادان درحال ترک در مرکزبازپروری مهیار اصفهان با گروه شاهد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خصوصیات مذهبی و خانوادگی معتادان درحال ترک در مرکزبازپروری مهیار اصفهان با گروه شاهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خصوصیات مذهبی و خانوادگی معتادان درحال ترک در مرکزبازپروری مهیار اصفهان با گروه شاهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خصوصیات مذهبی و خانوادگی معتادان درحال ترک در مرکزبازپروری مهیار اصفهان با گروه شاهد :

زمینه و هدف: مصرف مواد مخدر از خطرناک‌ترین پدیده‌های جوامع انسانی در عصر حاضر به شمار می‌رود. از آن جا که خصوصیات مذهبی و خانوادگی افراد در پیشگیری از انحرافات اجتماعی مؤثر می‌باشند، این مطالعه برای تعیین نقش ویژگی‌های فوق در اعتیاد به مواد مخدر و مقایسه آن‌ها در معتادان با گروه غیر معتاد انجام شده است.
مواد و روش‌ها: در این مطالعه مقطعی، دو گروه شامل ۱۰۰ نفر معتاد بستری در مرکز بازپروری مهیار اصفهان و ۳۰۰ نفر غیرمعتاد مراجعه کننده به مراکز آزمایشگاهی جهت آزمایشات قبل از ازدواج، از نظر خصوصیات مذهبی و خانوادگی مورد مقایسه قرار گرفته‌اند. جمع‌آوری داده‌ها با استفاده از پرسش‌نامه پژوهشگر ساخته که در سه بخش شامل خصوصیات فردی، مذهبی و خانوادگی تنظیم شده بود، صورت گرفت. تجزیه و تحلیل داده‌ها توسط آزمون‌های آماری t- test و مجذور کای انجام شد.
یافته‌ها: نتایج پژوهش نشان دهنده تفاوت معنی‌دار آماری بین عملکرد مذهبی معتادان با گروه شاهد بود به طوری که افراد معتاد عملکرد مذهبی ضعیف‌تری نسبت به گروه شاهد داشتند (۰۰۱/۰ p). تفاوت معنی‌داری از نظر ویژگی‌های خانوادگی نیز در دو گروه وجود داشت به طوری که ۶۰% معتادان و ۷۵% گروه شاهد متعلق به خانواده‌های هسته‌ای بودند (۰۱۶/۰=p)، در بین معتادان ۳/۶۲% از خانواده‌های منسجم و ۶۴% مادران آن‌ها بی‌سواد بودند و یا فقط سواد خواندن ونوشتن داشتند که این مقادیر در گروه غیر معتاد به ترتیب ۲/۷۵% و ۴۸%بود (۰۰۱/۰=p).
نتیجه‌گیری: یافته‌های این پژوهش بیان‌گر آن است که انجام فرایض مذهبی و حضور در مراسم و مکان‌های دینی و نیز برخورداری از خانواده‌ای مطلوب، می‌توانند نقش مهمی در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر داشته باشند.
واژه‌های کلیدی: معتادان، سوءمصرف مواد، خصوصیات مذهبی و خانوادگی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.