پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران :

دانلود پاورپوینت با موضوع پاورپوینت صادرات در صنعت زعفران دارای ۱۲ اسلاید و با فرمت .ppt و قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد.

تعداد اسلاید : ۱۲ اسلاید
فرمت فایل: پاورپوینت .ppt و قابل ویرایش
آماده برای : ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس

قسمتی از متن نمونه:

مقدمه نحوه کشت زعفران بررسی مشکلات تولید و فروش زعفران ایران بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک در حفظ کیفیت زعفران دلایل افت قیمت زعفران بررسی اثرات دارویی زعفران ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده و صادر کننده زعفران در جهان منابع مقدمه الف ) تاریخچه مصارف زعفران : زعفران خودروی ، با نام گویش کهن « کرکمیس » و اسم قدیمی « کرکمینسه » و نام گویشی کنون « جد قاسم » ریشه از دامنه های زاگرس بویژه الوند دارد . ب ) نخستین زعفران زارهای جهان : نخستین زعفران زارهای جهان در نواحی همدان و کرمانشاه دایر شده و با نام پارسی کهن و میانه کرکم و نام گویشی کرکیماس شهرت داشته است . و با نام علمی کرکوس ساتیوس ( Crocus Sativus ) گیاهی از تیره زنبقیان می باشد نحوه کشت زعفران بهترین موقع کشت آن قبل زا رسیدن به اعتدال پاییزی در حدود ۱۵ تا ۲۵ شهریور است . بررسی مشکلات تولید و فروش زعفران ایران صادرات فله ای چند سال گذشته بزرگترین ضربه را به بازار انحصاری زعفران ایران وارد ساخته است و همین امر سبب شده که برخی از کشور ها همچون امارات و اسپانیا با بسته بندی مناسب و صادرات مجدد آن به ارزش افزوده مناسبی دست پیدا کند . الف ) مشکلات بخش تولیدی ب ) مشکلات بخش بازرگانی و صادرات ج ) مشکلات بخش صنعت فن آوری زعفران بررسی تاثیر روشهای مختلف خشکانیدن در حفظ کیفیت زعفران الف ) روش سنتی ایرانی ب ) روش اسپانیایی ….

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.