پاورپوینت کامپوزیت های پایه سرامیکی و پایه فلزی CMC و MMC تالیف مهندس معین اسکندری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۸۴,۵۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پاورپوینت کامپوزیت های پایه سرامیکی و پایه فلزی CMC و MMC تالیف مهندس معین اسکندری دارای ۱۶۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پاورپوینت کامپوزیت های پایه سرامیکی و پایه فلزی CMC و MMC تالیف مهندس معین اسکندری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت کامپوزیت های پایه سرامیکی و پایه فلزی CMC و MMC تالیف مهندس معین اسکندری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت کامپوزیت های پایه سرامیکی و پایه فلزی CMC و MMC تالیف مهندس معین اسکندری :

دانـلـود پاورپوینت مهندسی مواد بـا عـنـوان، بررسی کامپوزیتهای پایه سرامیکی و پایه فلزی

تالیف مهندس معین اسکندری

بخشی از متـنِ ایـن پاورپوینت :

تقسیم بندی مواد
فلزات دارای مزیتهای صلبیت، استحکام و شکل پذیری بالا اما عیب چگالی بالا میباشند، سرامیکها دارای صلبیت و استحکام بالا ولی عدم شکل پذیری مناسب میباشند، پلیمرها دارای چگالی کم، شکل پذیری خوب ولی استحکام و صلبیت پایین میباشند.کامپوزیتها دارای ویژگیهای صلبیت و استحکام و شکل پذیری خوب در حد فلزات و در عین چگالی پایین در حد پلیمرها میباشند
تاریخچه کامپوزیت
ورود کامپوزیت به عنوان دسته جدیدی از مواد از اواسط قرن بیستم با طراحی و ساخت کامپوزیتهای چندفازی مثل کامپوزیتهای پلیمری تقویت شده با الیاف شیشه (فایبر گلاس) آغاز گشت.البته کاربرد مواد چند فازی نظیر چوب، کاه گل (الیاف کاه گل را تقویت می کنند)، و حتی برخی آلیاژها فولادی به عنوان نمونه هایی از کامپوزیت هستند که قبل از این ایام بکار میرفتند.اما کامپوزیت به مفهوم امروزی آن که ”از ترکیب فیزیکی چند نوع مواد ناهمگون میتوان به ماده ای جدیدی رسید که با دسته بندی قبلی مواد (فلزات، سرامیکها، پلیمرها) متفاوت است و خواص آن نسبت به خواص اجزای سازنده بهبود یافته است“، از اوایل قرن بیستم آغاز گشت. اکنون می دانیم بوسیله ترکیب فازهای مختلف مواد میتوان به تنوع بسیار زیادی از مواد با خواص مختلف دست یافت که توسط هیچ یک از مواد مونولیتیک نمی توان به آن دست یافت. در مقابل، کامپوزیتها هستند که دارای ریزساختار غیریکنواخت، ناپیوسته و چندفازی هستند کامپوزیتها (مواد چند سازه ای یا کاهگل های عصر جدید )رده ای از مواد پیشرفته هستند که در آنها از ترکیب مواد ساده به منظور ایجاد موادی جدید با خواص مکانیکی و فیزیکی برتر استفاده شده است.اجزای تشکیل دهنده ویژگی خود را حفظ کرده در یکدیگر حل نشده و با هم ممزوج نمی شوند.استفاده از این مواد در طول تاریخ نیز مرسوم بوده است .از اولین کامپوزیت‌ها یا همان چندسازه‌های ساخت بشر می‌توان به کاه گل وآجرهای گلی ( ارگ )که در ساخت آنها از تقویت کننده کاه استفاده می شده است اشاره کرد.

تعریف کامپوزیت
معمولا یک ماده کامپوزیت را به صورت یک مخلوط فیزیکی در مقیاس ماکروسکوپیک از دو یا چند ماده مختلف تعریف می کنند که این مواد خصوصیات فیزیکی و شیمیایی خودرا حفظ کرده و مرز مشخصی را با یکدیگر تشکیل می دهند.این مخلوط در مجموع و با توجه به برخی معیارها خواص بهتری از هریک از اجزای تشکیل دهنده خودرا دارا می باشد.در کامپوزیت عموماً دو ناحیه متمایز وجود دارد.
۱- فاز پیوسته (ماتریس)
۲- فاز ناپیوسته (تقویت کننده)
در یک کامپوزیت به طور کلی الیاف،عضو بار پذیر اصلی سازه هستند در حالیکه ماتریس آنها را در محل وآرایش مطلوب نگاه داشته وبعنوان یک محیط منتقل کننده بار بین الیاف عمل می کند،به علاوه آنهارا از صدمات محیطی دراثر بالا رفتن دما و رطوبت حفظ می کند.
کامپوزیتها شامل یک یا چند فاز غیر پیوسته در یک فاز پیوسته می باشند.
خواص کامپوزیتها تابع موارد زیر می باشد:
۱- خواص فازهای تشکیل دهنده آن ( ماتریس و الیاف )
۲- توزیع فازها
۳- اثرات متقابل فازها بر یکدیگر
۴- ابعاد ماده تقویت کننده شامل : شکل و اندازه و توزیع ذرات
دسته بندی کامپوزیت
تلفیق گوناگون مواد مختلف برای دستیابی به خواص جدید، تنوع بسیاری در اختیار طراحان قرار میدهد. لذا علاقه به استفاده از کامپوزیت روزافزون است.
این خواص توسط هیچ یک از سه دسته دیگر قابل دسترسی نیستند.
مواد کامپوزیتی دارای خواص ویژه و نامعمول هستند. لذا برای کاربردهای ویژه با تکنولوژی بالا کاربرد دارند. به عنوان مثال در صنایع هوایی به دنبال مواد با استحکام بالا، چگالی پایین، مستحکم، صلب، مقاوم در برابر ضربه و سائیدگی هستیم. در هیچ ماده مونولیتیکی تمامی این خواص جمع نیست. مواد مستحکم معمولا چگالی بالایی دارند و افزایش استحکام و صلبیت با کاهش چقرمگی همراه است.لذا برای دستیابی به تمامی این خواص در یک ماده باید از ترکیب مواد و خواص آنها برای بهبود خواص ترکیب بهره برد
مواد زمینه در کامپوزیت پایه فلزی
فلزات یکی از مواد بسیار مناسب برای مواد مهندسی هستند. یک ماده ی فلزی دارای گستره ی وسیعی از خواص قابل کنترل است. که این خواص با انتخاب عناصر آلیاژی و فرآیندهای ترمومکانیکی کنترل می گردد. استفاده ی گسترده از فلز نه تنها استحکام و تافنس بالای این ماده را نشان می دهد بلکه سهولت نسبی و قیمت پایین تولید قطعات مهندسی با گستره ی وسیعی از روش های تولید را نیز نشان می دهد. برای رسیدن به خواص مطلوب مانند سختی، مقاومت در برابر خستگی و سایش و استحکام بالا در عین دارا بودن خواص مانند کاهش ضریب انبساط گرمایی و رسانش، باید زمینه ی فلزی با یک استحکام دهنده ی مناسب ترکیب شود. البته هزینه ی رسیدن به چنین خواص بهبود یافته ای یکی از چالش های پیش رو در کاربردهایی است که پتانسیل استفاده کردن از کامپوزیت های زمینه فلزی در آن ها وجود دارد. در مقایسه با انواع دیگر کامپوزیت (زمینه پلیمری و زمینه سرامیکی)، کامپوزیت های زمینه فلزی به طور واضح با ترکیبات خاص و فرآیندهای تولید متفاوت درگیر هستند. این مسأله بطورعمده بخاطر تفاوت های ذاتی بین فلز با پلیمر و سرامیک است. (این مواد در زمینه ی کامپوزیت استفاده می شوند) . در حقیقت در مورد این مسأله زمینه ی کامپوزیت در ایجاد خواص مربوطه نسبت به تقویت کننده ها بیشتر تأثیر دارد. فلزات خالص مات و عناصر شیمیایی درخشانی اند و به طورکلی رساناهای خوبی برای گرما و الکتریسیته هستند. همچنین اگر سطحشان را پویش کنیم، تمایل دارند که نور را به خوبی منعکس کنند. اکثر فلزات داکتیل هستند اما آنها نسبتاً مواد پردانسیته ای هستند. این خواص فلزات منعکس کننده ی طبیعت پیوند اتمی در فلزات است. در فلزات اتم ها تمایل دارند که الکترون از دست دهند، که نتیجه ی این مسأله ایجاد یون های مثبت می شود. در مقابل این مسأله سرامیک ها و پلیمرها موادی هستند که از لحاظ شیمیائی ترکیبی از عناصر هستند. پیوندها در مواد سرامیکی و پیوندهای بین مولکولی در پلیمرها نتیجه ی اشتراک بین اتم ها و یا انتقال الکترون ها از اتمی به اتم دیگر است. به دلیل عدم وجود الکترون های آزاد در سرامیک ها و پلیمرها (درپلیمرها به علت وجود پیوندهای و اندروالس، الکترون آزاد وجود ندارد.) رسانایی گرمایی و الکتریکی ضعیف است و قابلیت تغییر شکل و تافنس در مقایسه با مواد فلزی کم تر است.
نقش مواد مورد استفاده در زمینه
انتخاب آلیاژهای زمینه برای کامپوزیت های زمینه فلزی بوسیله ی چندین ملاحظه انجام می شود. و به عنوان یک مسأله ی بسیار خاص، به شکل تقویت کننده (از لحاظ مداوم بودن و یا نبودن) توجه بسیار می شود. استفاده از الیاف مداوم به عنوان تقویت کننده ممکن است باعث انتقال مقدار زیادی از بار اعمالی، به تقویت کننده شود. افزایش استحکام این نوع کامپوزیت با افزایش میزان استحکام الیاف بکار برده در ساخت آنها، زیاد می شود. نقش های عمده ی آلیاژ زمینه بوسیله ی انتقال بهتر بار به الیاف و جلوگیری از رشد ترک در زمانی که در الیاف شکست اتفاق می افتد، انجام می شود، بنابراین آلیاژ زمینه برای کامپوزیت های زمینه فلزی تقویت شده با الیاف مداوم بیشتر از مواد چقرمه انتخاب می شود تا با استحکام بالا. براین اساس، در کامپوزیت های تقویت شده با الیاف مداوم از آلیاژهای زمینه ای استفاده می شود که استحکام کمتر، داکتیلیتی بیشتر و تافنس بیشتر داشته باشند برای کامپوزیت های زمینه فلزی تقویت شده با الیاف کوتاه (غیر مداوم) زمینه ممکن است در استحکام کامپوزیت تأثیر زیادی داشته باشد. پس در انتخاب زمینه ممکن است توجه به نیاز استحکام کامپوزیت تأثیر داشته باشد و از این رو نیاز به آلیاژهای زمینه ای مستحکم تر می باشد. ملاحظات اضافی در انتخاب زمینه شامل تقویت کننده های بالقوه یا واکنش های ماتریکس در هنگام فرآیند تولید یا در هنگام کارکرد است
شکل های مواد زمینه
فلزات به صورت روتین در گستره ی وسیعی از شکل های تولیدی، در دسترس هستند. این شکل های تولیدی در عملیات های تولیدی بعدی مورد استفاده قرار می گیرند. این شکل ها شامل مواد ذوب مجدد شده برای ریخته گری، مواد شکل داده شده مانند سیم، فویل، صفحه، میله، پلیت، گونه های مختلفی از اشکال اکسترود شده و پودر می شود. بسیاری از این اشکال مختلف برای تولید کامپوزیت های زمینه فلزی استفاده می شوند. روش های ذوبی مانند تصفیه فلز مایع می شود که این روش ها نیازمند ترکیبات با قابلیت ذوب مجدد هستند. روش های فویل / الیاف/ فویل نیازمند فویل های زمینه به ضخامت مناسب ( به طور نمونه ۰.۱ میلی متر یا ۰.۰۰۴ اینچ) هستند. به طورعمومی، فویل به معنای یک محصول پیچیده ( به صورت توپ در آمده) با ضخامت کمتر از ۰.۰۱۲ اینچ (۰.۳ میلی متر) است. چنین ضخامتی به سهولت در دسترس است و از عبور بسیاری از آلیاژهای زمینه ای داکتیل از میان دو غلطک بدست می آید، البته ممکن است که برای آلیاژهای با کار سختی بالا از روش های خاص استفاده شود. بسیاری از فلزات را می توان با روش های متنوعی به حالت پودر در آورد.
انواع مواد زمینه
بسیاری از کاربردهای کامپوزیت زمینه فلزی دارای ملاحظات بغیر از استحکام هستند. برای مثال، در کنتاکت های الکتریکی و بنابراین احتیاجات متناظری از لحاظ نوع مواد زمینه وجود دارد. فلزات خالص عموماً نرم و کم دوام هستند. در حالی که دارای رسانندگی الکتریکی و گرمایی خوبی هستند. این مسأله به دلیل عواملی بوجود می آید که موجب تغییر فرم پلاستیک آسان و استحکام پایین همراه با داکتیلیتی بالا و همچنین اجازه ی حرکت آسان الکترون های آزاد مهیا می گردد ( این حرکت آسان موجب افزایش رسانش گرمایی و الکتریکی فلز خالص می گردد) . بنابراین در کاربردهایی که نیاز به رسانایی گرمایی یا الکتریکی بالا به همراه استحکام بالا و مقاومت در برابر سایش، داریم (برای مثال در نوک های کنتاکت ) از کامپوزیت های با زمینه فلزی با فلز خالص که با تقویت کننده های سرامیکی ساخته شده اند، استفاده می شود …

پاورپوینت کامپوزیت های پایه سرامیکی و پایه فلزی CMC و MMC تالیف مهندس معین اسکندری
فهرست مطالب
تقسیم بندی مواد
تاریخچه کامپوزیت
تعریف کامپوزیت
دسته بندی کامپوزیت
مواد زمینه در کامپوزیت پایه فلزی
نقش مواد مورد استفاده در زمینه
شکل های مواد زمینه
انواع مواد زمینه
دسته بندی فاز پراکنده
کامپوزیتهای ذرات بزرگ
کامپوزیتهای تقویت پراکندگی (ذرات ریز)
کامپوزیتهای تقویت شده با ذرات
کامپوزیتهای سازه ای
رفتار تنش-کرنش در بارگذاری کشش طولی
ویژگیهای اصلی کامپوزیتها
کامپوزیتهای پایه فلزی
تاریخچه کامپوزیتهای پایه فلزی
کامپوزیت‌های بر پایه آلیاژهای مس
کامپوزیت‌های بر پایه آلیاژهای تیتانیم
کامپوزیت‌های بر پایه سوپر آلیاژهای نیکل
کامپوزیت‌های بر پایه آلیاژهای منیزیم
عملیات حرارتی
روش‌های تولید کامپوزیت‌ های زمینه فلزی
روش مایع (ریخته‌گری)
روش متالورژی پودر
آلیاژسازی مکانیکی
تفاوت کامپوزیتهای پایه فلزی با سایر کامپوزیتها
کاربرد کامپوزیتهای MMC
کامپوزیت¬های زمینه سرامیکی CMC
مواد زمینه
مواد زمینه با سرامیک غیر اکسیدی
کاربید سیلسیم SiC
نیترید برBN
مواد زمینه با سرامیک اکسیدی
تقویت کننده¬های کامپوزیت زمینه سرامیکی
الیاف اکسیدی
الیاف غیر اکسیدی
الیاف بر
چقرمگی کامپوزیت¬های زمینه سرامیکی
مکانیزم¬های افزایش چقرمگی
فرآیند¬های ساخت کامپوزیت زمینه سرامیکی
فرآیندهای سنتی
فرایندهای جدید درون تراوری
فرایندهای تراوش فاز گازی
فرآیندهای تراوش فاز مایع
ساخت کامپوزیت¬های CVISiC/SiC
روش ساخت کامپوزیتهای CMC با ترکیب فرایند
مقایسه خواص کامپوزیت زمینه سرامیکی بر اساس روش ساخت
کاربرد کامپوزیت های CMC
نتیجه گیری
منابع

تـوضـیـحــاتِ فـایــل :

– این فایل با فرمت power point ( قابل ویرایش ) در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

تعداد اسلایدها : ۳۶

۴۳ صفحه word

۷۳ صفحه pdf

– قابل ارائه و مناسب بعنوان پروژه کلاسی

– این پاورپوینت کاملا استاندارد بوده و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی رعایت شده است.

– جهت دانـلـود این پاورپوینت به انتهای صفحه مراجعه کنید.

کلمات کلیدی : ,, پاورپوینت آماده رشته متالورژی , پاورپوینت آماده کامپوزیت پایه فلزی , دانلود پاورپوینت آماده کامپوزیت پایه فلزی , متالورژی فیزیکی , متالورژی مکانیکی , دانلود تحقیق متالورژی کامپوزیت پایه فلزی با فرمت word, تحقیق کامپوزیت پایه فلزی در قالب پاورپوینت , دانلود پاورپوینت رایگان در مورد کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت درباره کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت در رابطه با کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت ریخته گری کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت دانش آموزی کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت کلاسی کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت درس سمینار در مورد کامپوزیت پایه فلزی , جوشکاری , پاورپوینت آماده در مورد کامپوزیت پایه فلزی , تحقیق در مورد کامپوزیت پایه فلزی , دانلود رایگان تحقیق کامپوزیت پایه فلزی , پروژه کامپوزیت پایه فلزی , مقاله کامپوزیت پایه فلزی , مقاله در مورد کامپوزیت پایه فلزی , پروژه در مورد کامپوزیت پایه فلزی , پایان نامه کامپوزیت پایه فلزی , تحقیق آماده در مورد کامپوزیت پایه فلزی , پاورپوینت کامپوزیت پایه فلزی ، رشته مهندسی شناسایی مواد , پاورپوینت کامپوزیت پایه فلزی ،همراه با فایل word , سرامیک , مهندسی مواد , ریخته گری

آرشیو تحقیق و پاورپوینت مهندسی مواد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.