پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز دارای ۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز۲ ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز :

بخشی از متن اصلی :

پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز

  1. بارکد خوان : جهت وارد کردن کد کارت مربوط به پرسنل از آن استفاده می شود. هر کارت دارای یک کد می باشد که توسط بارکد خوان خوانده می شود.

۲- کارت یکسان سازی : کارتی حاوی مشخصات فردی پاسداران از جمله : نام، نام خانوادگی، تعداد عائله و یک کد منحصر به فرد مربوط به کارت؛ که تمامی افراد دارای این کارت می توانند از تخفیف ویژه برخوردار شوند.

۳- جدول تخفیف و اطلاعات پایه : مجموعه ای از قوانین که از طرف سپاه به منظور اعطای تسهیلات به پرسنل وضع می شود در این جدول ثبت می شود که شامل درصد تخفیفات مربوط به بخش تالار و رستوران است.

۴- جدول قوانین تالار: شامل قوانین مربوط به کرایه تالار اعم از شرایط عقد قرارداد ، شرایط فسخ قرارداد، تعهدات تالار و مشتری نسبت به یکدیگر، مبلغ کرایه تالار برای نوبت های مختلف، مبلغ کرایه تالار برای روزهای مختلف (مثلا روزهای پنج شنبه و جمعه مبلغ ورودی تالار بیشتر از سایر روزهاست)، مبلغ ورودی تالار(مبلغی است که به تعداد میهمانان دعوت گرفته شده بستگی ندارد و برای هر بار کرایه تالار ثابت است)، میزان مبلغی که در صورت فسخ قرارداد از مبلغ پرداختی کسر خواهد شد و … می باشد.

۵- پرسنل : منظور از پرسنل، پرسنل سپاه است که می توانند در این مجموعه از تخفیفات ویژه برخوردار شوند.

۶- مشتری آزاد: خرید از این مجموعه برای عموم آزاد می باشد و منظور از مشتری آزاد مشتری ای است که جزء پرسنل سپاه نباشد.

۷ – اطلاعات پرسنلی: شامل اطلاعات فردی پرسنل سپاه از جمله: نام، نام خانوادگی، تعداد عائله و همچنین یک شماره منحصر به فرد می باشد.

۸ – موجودیت صندوقدار: فردی است که در مجموعه وظیفه گرفتن سفارش و مبلغ سفارش از مشتری را دارد و سپس برای او صورت حساب صادر می کند، صندوقدار همچنین رابط بین مشتری و آشپزخانه است یعنی سفارشات را به آشپزخانه جهت تهیه غذا ابلاغ می کند.

پروژه تجزیه و تحلیل تالار و رستوران با رشنال رز
فهرست :

ERD (نمودار موجودیت – رابطه)

DATA DICTIONARY

DATA OBJECT DESCRIPTION

نمودار های DFD

DFD سطح صفر

DFD سطح یک

DFD سطح ۲ (فروش غذا)

DFD سطح ۲ (کرایه تالار)

Pspec

STD

Cspec

مستند سازی طراحی

بند ۲ : طراحی داده

طراحی پایگاه داده ها

۱- پرسنل (personels)

۲- مشتری (customers)

۳- صندوق دار (cashiers)

۴- غذا (foods)

۵- فاکتور(bills)

۶- قرارداد (agreements)

۷- سفارشات فاکتور (order_bills)

۸- سفارشات قرارداد(order_agreements) :

ارتباط بین جداول بانک اطلاعاتی

مرجع دو طرفه بیان ارتباط بین اشیاء پایگاه داده ای با فایل های خارجی

بند۳ = طراحی معماری (ترسیم Program Structure)

بند ۴ = طراحی رابط های داخلی و خارجی و رابط کاربر

رابط های داخلی

رابط کاربر

۱- فرم ویرایش یا ثبت غذای جدید

۲- فرم ویرایش اطلاعات صندوقداران یا ثبت اطلاعات یک صندوقدار جدید

۳-فرم فروش غذا

۴- فرم عقد قرارداد جهت کرایه تالار

۵-فرم فسخ قرارداد عقد شده

۶- فرم نمایش اطلاعات مشتری و ویرایش اطلاعات

۷-فرم تحویل غذا

۸-فرم ویرایش قرارداد عقد شده

۹- فرم گزارش گیری

بند ۵= طراحی مؤلفه (فلوچارت)

فروش غذا

ثبت و بروزرسانی غذای جدید

ثبت و بروزرسانی اطلاعات صندوقداران

عقد قرارداد

تهیه گزارش از یک بازه زمانی

تهیه گزارش از فاکتور فروش غذا

تهیه گزارش از مبلغ قراردادها

تهیه گزارش از هزینه ی خرید نیازها

محاسبه مبلغ قابل پرداخت غذا (بدون تخفیف)

محاسبه مبلغ قابل پرداخت غذا ( با تخفیف)

محاسبه هزینه کرایه تالار

مبلغ تخفیف قرارداد

خرید نیازمندی ها

گزارش خرید یک پرسنل خاص در ماه جاری

فسخ قرارداد عقد شده

فرمت فایل : PDF

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.