پیشینه ومبانی نظری تحقیق رضایت از زندگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیشینه ومبانی نظری تحقیق رضایت از زندگی دارای ۳۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیشینه ومبانی نظری تحقیق رضایت از زندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیشینه ومبانی نظری تحقیق رضایت از زندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیشینه ومبانی نظری تحقیق رضایت از زندگی :

پیشینه ومبانی نظری تحقیق رضایت از زندگی

رضایت از زندگی
آغاز توجه به بهزیستی
تعریف بهزیستی
ابعاد مختلف بهزیستی از نظر ریف
تعریف رضایت از زندگی
عوامل مرتبط با رضایت از زندگی
عوامل همبسته با رضایت از زندگی از دیدگاه وجودی
عوامل فرهنگی تأثیرگذار بر رضایت از زندگی
رضایت از زندگی و نوجوانی
رویکردهای نظری رضایت از زندگی
رویکرد لذت‌گرا و فضیلت گرا
نظریه‌ی بافتی یا موقعیتی
نظریه سازگاری
نظریه‌ی هدف
نظریه خودمختاری بهزیستی روانی
رویکرد روان‌شناسی اجتماعی ناآشکار
پیشینه پژوهشی درباره رضایت از زندگی
پژوهش‌های داخلی
پژوهش‌های خارجی
منابع فارسی
منابع انگلیسی :

رضایت از زندگی
آغاز توجه به بهزیستی
در چند دهه‌ی اخیر و با پیدایش رویکرد روان‌شناسی مثبت ، تغییرات بسیاری در تحقیقات روان‌شناختی صورت گرفت ؛ علاقه به تحقیق در این حیطه افزایش یافت ( شوگرن ، لوپز ، ویماید ، لیتل و پرس‌گروو ، ۲۰۰۶ ) و گرایش پژوهش‌ها برای تبیین پدیده‌های روان‌شناختی ، به سمت توانایی‌ها و ویژگی‌های مثبت انسان سوق پیدا کرد ( حجازی و همکاران ، ۱۳۹۲ ). این شاخه‌ی جدید از روان‌شناسی اساساً به مطالعه‌ی علمی توانمندی‌ها ، شادمانی  و بهزیستی ذهنی انسان ( اشنایدر و لوپز ، ۲۰۰۷ ؛ به نقل از شیخی و همکاران ، ۱۳۸۹ ) و موضوع نسبتاً جدیدتر رضایت از زندگی و رویکردهای لذت‌گرا  و سعادت گرا  ( کار ، ۲۰۰۴ ؛ ترجمه‌ی شریفی و نجفی‌زند ، ۱۳۸۷ )، می‌پردازد .
سازمان بهداشت جهانی  نیز ، سلامت  را به‌عنوان حالتی از بهزیستی کامل جسمی ، ذهنی و اجتماعی ، و نه صرفاً نبود بیماری تعریف کرده است . این سازمان ، سلامت روانی  را نیز به‌عنوان « حالتی از بهزیستی که در آن فرد توانایی‌های خود را می‌شناسد ، می‌تواند با فشارهای روانی بهنجار زندگی کنارآید ، به نحو پرثمر و مولدی کار کندو برای اجتماع خویش مفید باشد » تعریف می‌کند ( جوشنلو ، رستمی و نصرت‌آبادی ، ۱۳۸۵ ).
با توجه به نقش تعیین کننده‌ی بهزیستی در تعیین و تبیین کنش وری روان شناختی بهینه در افراد ، شواهد تجربی مختلف ، مطالعه‌ی نظامدار عوامل تبیین کننده‌ی الگوی تجارب هیجانی مثبت و منفی را به مثابه‌ی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های پژوهشی خود تعریف کرده است ( هوبنر ، سالدو ، اسمیت و مک نایت ، ۲۰۰۸ ).

تعریف بهزیستی
سازه‌ی بهزیستی معمولاً تحت عنوان بهزیستی روان‌شناختی ، بهزیستی اجتماعی و بهزیستی ذهنی موردبررسی قرار می‌گیرد ( حجازی و همکاران ، ۱۳۹۲ ). بهزیستی ذهنی عبارت است از ارزشیابی زندگی برحسب رضایت و تعادل داشتن بین حالات عاطفی مثبت و منفی . مدلی سه مؤلفه‌ای ( و در برخی موارد با مشترک دانستن دو مؤلفه عاطفی ، مدل دومؤلفه‌ای ) برای مفهوم بهزیستی پیشنهادشده است که عبارت است از : ۱ ) عاطفه مثبت ، ۲ ) عاطفه منفی ، ۳ ) مؤلفه شناختی  رضایت از زندگی ( داینر ۲۰۰۰ ، به نقل از سلطانی‌زاده ، ملک‌پور و نشاط‌دوست ، ۱۳۹۱ ).
بهزیستی ذهنی شامل

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.