پاورپوینت حقوق و اخلاق ورزشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت حقوق و اخلاق ورزشی دارای ۷۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت حقوق و اخلاق ورزشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت حقوق و اخلاق ورزشی :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۷۲ اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :

بنام خدا
حقوق و اخلاق ورزشی
فلسفه و هدف از حقوق
فلسفه به تفکر و اندیشیدن درباره امور تعلق داشته و کوششی عقلایی است. واژه فلسفه از زبان یونانی گرفته شده و شامل دو بخش philos به معنی عشق و Sophia به معنای خرد و فرزانگی است. اشاره و مفهوم این دو کلمه عشق به فرزانگی و تبعیت از خردورزی است. سابقه فلسفه در زمینه حقوق باید مساوی خود حقوق تلقی نمود. مسائل حقوقی به عنوان احزایی جداناپذیر از شریعت و دینداری محسوب شده و در راستای پیاده سازی و تحکیم احکام و فرامین الهی به کار گرفته می شود. ادیان آسمانی همواره در تعالیم خود برای نسل بشر از قواعد و قوانینی سخن به میان آورده اند که برای سعادت و تعالی الزامی بوده اند. فلسفه حقوق نیز ریشه در اعتقادات دینی داشته و مسابل حقوقی اجزایی جدایی ناپذیر از شریعت و دینداری محسوب می شوند.
فلسفه حقوق در مکاتب مختلف
گفتار سه نمونه از مکاتب درباره حقوق
۱- مکتب تاریخی به رهبری افرادی نظیر ساوینی و مین، حقوق را به عنوان بازمانده تاریخی رسوم و عادات اجتماعی معرفی کرده و حقوق ملل جهان را فرایند تاریخی همان ملل می داند و معتقد است که حقوق هر ملتی نشاَت گرفته از تاریخ آن ملت است.
۲- مکتب تحلیلی با هدایت فیلسوفانی همچون اوستین و کلسن معتقد است که فلسفه حقوق به بررسی روابط منطقی بین قوانین و قواعد موجود پرداخته و بدون دخالت در عملکرد عوامل اجتماعی و اجرای قوانین، به حقوق متداول و رایج اعتقادی نداشته و آن را تنها در چارچوب منطق حقوقی می شناسد.
۳- مکتب اجتماعی یکی دیگر از مکاتب فلسفی است که حقوق را پدیده ای اجتماعی معرفی می کند و معتقد است که در سایه احتیاجات و نیازهای جوامع بشری به وجود می آید و هرگونه تغییر و تحول و دگرگونی در آن نیز در گرو نیاز گروهای انسانی است .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.