پاورپوینت آزمایش های کیفی و کمی شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت آزمایش های کیفی و کمی شیر دارای ۴۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت آزمایش های کیفی و کمی شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت آزمایش های کیفی و کمی شیر :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۴۶ اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :

آزمایش های کیفی و کمی شیر
به نام خدا
۱- نمونه گیری از شیر
ویژگی های نمونه ای که برای آزمایش انتخاب میشود :
۱- باید در برگیرنده ی تمام خصوصیات شیر مورد آزمایش باشد.
۲- نمونه گیری باید طوری انجام شود که شیر به میکروبها و مواد شیمیایی آلوده نشود.
شیر در موارد زیر مورد آزمایش قرار میگیرد :
۱ – اندازه گیری چربی شیر(یکی از آزمایش های متداول در کارخانه های شیر)
۲ – اندازه گیری مواد جامد شیر برای تایین قیمت شیر
۳ – شرایط نگهداری و جمع آوری شیر قبل از ورود به کارخانه
۴ – احتمال افزوده شدن آب به شیر
۵ – کیفیت پاستوریزه و استریلیزه شدن شیر
علت مخلوط کردن شیر قبل از نمونه گیری چیست ؟
دلیل این کار اختلاف وزن مخصوص بین سرم و چربی شیر است به طوری که گلبولهای چربی شیر همیشه در سطح قرار می گیرند.
برای مخلوط کردن شیر :
در مقادیر کم : آن را از یک پیمانه به پیمانه ی دیگر میریزند.
در حجم های زیاد : از همزن استفاده میشود.
در تانک های بزرگ شیر : به وسیله نمونه بردار
مخصوص ( Dipper ) از چند قسمــــــت تانـــک
نمـــــونه های کوچــــک برداشـــته و آنهــا را با
هم مخلوط میکنند.
به هنگام نمونه گیری باید به نکات زیر توجه نمود :
۱- برای نمونه گیری از ظروف استریل استفاده شود.
۲- دستها تمیز و خشک باشد.
۳- نمونه باید فورا سرد شده و در دمای ۴/۴ درجه ی سانتی گراد نگهداری شود.
همچنین ، باید از یخ زدن نمونه جلوگیری کرد . درجه حرارت شیر،در تمام قسمت های نمونه گیری شده باید یادداشت شود.
۴- باید نمونه گیر را قبل از وارد کردن به شیر با محلول ضد عفونی کننده شست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.