پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی دارای ۱۹ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۹ اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :

بنام خدا
پرتودهی و کاربرد آن در مواد غذایی
به تجربه ثابت شده که تغییرات ناچیز درجه حرارت کیفیت محصول را تغییر می دهد.مثلاً اگر دراول کار، گوشت در ۹۱ – درجه سانتیگراد منجمد شود، بعد حرارت آن به ۰۵ – درجه سانتیگراد برسدو باز به ۹۱ – درجه افزایش یابد و این عمل چند بار صورت گیرد کیفیت محصول کاهش می یابد وطبعاً گوشت های یخ زده که از نقاط دور دست وارد کشور می شوند، ابتدا از کشتارگاه ها به کشتی واز کشتی به کامیونهای حمل و نقل و سپس به مراکز توزیع… و از انجا به فروشگاه ها منتقل می شوند.در هر یک از این مراحل ممکن است تغییرات درجه حرارت رخ دهد و مجموعه این عوامل کیفیت محصول اولیه را کاهش دهد در حال که خود عمل انجماد اگر در شرایط مطلوب صورت گیرد تاثیرچندان سوئی بر روی محصول ندارد.
پرتو دهی مواد غذائی : اشعه دهی مواد غذائی نوعی فرآیند سرد برای سالم سازی مواد غذائی محسوب می شود. پرتو دهی مواد غذائی فرآیندی است کاربردی که بر اساس استفاده از یکی از چشمه های پرتوزا) کبالت ۶۱یا سزیم ۰۳۰ ( یا پرتو های ایکس و الکترون های تولید شده از منابع ماشینی) چشمه های یونساز(که درپرتوفرآوری موادغذائی،برای کاهش بار میکروبی مواد غذائی و انهدام میکروب های بیماریزای خاص وجلوگیری از جوانه زدن محصولات غده ای مانند سیب زمینی و پیاز و جلو گیری از خسارات آفات و حشرات انباری در زمان رسیدن محصول ونیز افزایش زمان نگهداری بعضی از محصولات فاسد شدنی از طریق به تاخیر انداختن فعالیت های آنزیمی وکاهش بار میکروبی بکار می رود .

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.