پاورپوینت فیزیولوژی تغذیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت فیزیولوژی تغذیه دارای ۱۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت فیزیولوژی تغذیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت فیزیولوژی تغذیه :

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۱ اسلاید

قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :

بنام خدا
فیزیولوژی تغذیه
انتقال و مخلوط سازی مواد غذایی در دستگاه گوارش
جویدن
دندان ها ۱.جلویی(نیش):بریدن غذا تولید نیروی ۵۵پوندی (۲۵kg)
۲.عقبی(اسیاب):خرد کردن غذا :تولید نیروی ۲۰۰پوندی(۹۰kg)
ماهیچه های مخصوص حرکت فک عصب دهی توسط شاخه حرکتی پنجم
کنترل توسط هسته های موجود درساقه مغز
حرکات جویدن: تحریک رتیکولار مراکز چشایی ساقه مغز
تحریک نواحی هیپوتالاموس.امیگدال.کورتکس نواحی چشایی و بویایی
رفلکس جویدن: ۱.حضور لقمه در دهان__۲.مهار رفلکس عضلات جویدن و پایین امدن فک پایین__۳.فعال شدن رفلکس کششی در عضلات فکی و انقباض خودکار__۴.بالا بردن اتوماتیک فک پایین و قرار گرفتن دندانها روی لقمه__۵.تکرار مجدد
جویدن به مرطوب سازی و همگن سازی غذا کمک میکند
تعداد جویدن بسته به نوع غذا متفاوت است اما بطور میانگین بین۲۰ تا ۲۵ بار میباشد
اهمیت جویدن:
برای همه ی غذا ها لازم است
اما برای سبزیهای تازه و میوه ها به دلیل اینکه غشای سلولزی غیرقابل هضم اطراف مواد مغزی قرار گرفته باعث شکسته شدن این غشا قبل از هضم میشود
افزایش سطح تماس مواد مغذی با انزیم های هضم کننده
حرکت بهتر مواد غذایی در طول لوله ی گوارش
اعمال بزاق و جویدن
تخریب غذا و تولید ذره های کوچکتر
ایجاد ذره های گرد و کروی
شروع هضم نشاسته و چربی ها
تسهیل چشیدن و کمک به سخن گفتن
تولید تحرک درون مجرایی در معده
تنظیم ورود عذا ورفتار هضمی
تمیز کردن دهان و عمل ضدباکتریایی
خنثی کردن محتویات ناشی از رفلکس معده
افزایش موکوس و حفاظت از دستگاه گوارش

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.