پاورپوینت راهنمای نگهداری سبزیجات
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت راهنمای نگهداری سبزیجات دارای ۱۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت راهنمای نگهداری سبزیجات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن پاورپوینت راهنمای نگهداری سبزیجات :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : ۱۵ اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
بنام خدا
راهنمای نگهداری سبزیجات
انبار کردن محصولات مختلف در یک مکان
سیب و گلابی –هلو-آلو-موز-طالبی-زردآلو-گوجه فرنگی تولید گاز اتیلن می کند که در میزان کم نیز سبب جوانه زدن سیب زمینی و پیاز و زرد و لزج شدن سبزیجات برگی و بعد طعم شدن هویج می شود.
انبار یا اتمسفر کنترل شده
هوای معمولی دارای ۷۸% ازت ,۲۱%اکسیژن, ۰۳/۰ گاز دی اکسید کربن است
در این نوع انبار میزان اکسیژن ۲% و گاز دی اکسید کربن ۳% بوده که سبب افزایش طول انبار داری می شود
در این نوع انبار به دلیل غیر قابل نفوذ بودن به تدریج میزان اکسیژن کاهش یافته و درصد گاز دی اکسید کربن افزایش یافته و نکته مهم ثابت نگه داشتن میزان درصد گازها می باشد
قرار دادن آ هک آبدیده در کنار محصولات به دلیل تولید گاز دی اکسید کربن سبب افزایش قدرت انبار داری آن می شود
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.