مبانی نظری و ادبیات تحقیق هیأت مدیره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و ادبیات تحقیق هیأت مدیره دارای ۱۴۷۴۵۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و ادبیات تحقیق هیأت مدیره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و ادبیات تحقیق هیأت مدیره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و ادبیات تحقیق هیأت مدیره :

عنوان: مبانی نظری هیأت مدیره

فرمت ورد قابل ویرایش

تعداد صفحات: ۲۲

همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن

منابع کامل

قسمتی از متن:

هیأت مدیره
هیأت مدیره ها یکی از ارکان حاکمیت در شرکت های امروزی به شمار می روند که اغلب از آنها به عنوان اهرم اجرایی اصول حاکمیتی شرکت و مسئول نظارت و سیاست گذاری در شرکت ها یاد می شود. اعضای هیأت مدیره اغلب توسط مالکان سهام انتخاب می شوند، درحالی که دربرخی سیستم های حاکمیتی نوین، مجموعه نظرات کارکنان، نهادهای دولتی، سرمایه گذاران و عرضه کنندگان نیز در انتخاب آنان تأثیرگذاراست. هیأت مدیره ها غالبا گروهی از افرادند که حق نظارت، کنترل، سیاست گذاری های کلان و حاکمیت بر یک شرکت خاص را دراختیار دارند. این مجموعه از افراد (در قالب یک تیم کاری اثربخش) می بایست سلامت شرکتی را در حوزه های متنوعی همچون عملکرد مالی مناسب شرکت، قانونی بودن فعالیت ها، تناسب فرایندها و اقدامات صورت پذیرفته شرکت با اهداف راهبردی شرکت، تضمین نمایند(کهندل، ۱۳۹۰، ص۳۳).

نقش هیأت مدیره

هیئت مدیره می تواند نقش مهمی در بهبود حاکمیت شرکتی و ارزش شرکت ایفا کند. ارزش شرکت وقتی هیئت مدیره به وظایفش مثل نظارت بر فعالیت های مدیریت و انتخاب کارکنان شرکت عمل کند افزایش می یابد . هیئت مدیره همچنین می تواند بر عملکرد حسابرس مستقل برای بهبود ارزش شرکت نظارت کند. هیئت مدیره می تواند درگیری های داخلی و هزینه های نمایندگی شرکت را کاهش دهد. اعضای هیئت مدیره باید برای تصمیم گیری های خود پاسخگو باشند .

هیئت مدیره شامل دو نوع مدیران است: مدیران خارجی ( مستقل ) و مدیران داخلی. اکثریت مدیران هیئت مدیره باید مستقل باشند تا تصمیم گیری های منطقی داشته باشند و برای سهامداران ایجاد ارزش کنند. هیئت مدیره می تواند بر شرکت نظارت کند و مدیران را وادار کند تا تصمیم های بیغرض بگیرند. مدیران مستقل همچنین می توانند نقش یک داور را بازی کنند و اصول حاکمیت شرکتی که از حقوق سهامداران محافظت می کند اجرا کنند. بطور مشابه، مدیران داخلی نیز در حفاظت از منافع سهامداران مهم هستند. آنها برای سهامداران اطلاعات مالی مهم را فراهم می کنند که باعث کاهش عدم تقارن اطلاعات بین مدیران و سهامداران می شود ( رشید[۱] ، ۲۰۰۸) .

ممکن است در توضیحات بهم پیوستگی در کلمات وجود داشته باشد ولی در فایل word اینگونه نیست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.