مقاله یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره برای شبکه‌های حسگر زیر آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل پی دی اف
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 مقاله یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره برای شبکه‌های حسگر زیر آب دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف مقاله یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره برای شبکه‌های حسگر زیر آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی مقاله یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره برای شبکه‌های حسگر زیر آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره برای شبکه‌های حسگر زیر آب :

دانلود ترجمه فارسی مقاله

عنوان ترجمه فارسی : یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره برای شبکه‌های حسگر زیر آب

نویسنده/ناشر/نام مجله : IEEE Access

سال انتشار ۲۰۱۸

تعداد صفحات انگلیسی : ۱۱

تعداد صفحات فارسی : ۳۱

چکیده

شبکه‌های حسگر زیر آب (UWSNها) در طراحی یک پروتکل مسیریابی با طول عمر بیشتر شبکه و نرخ بالاتر تحویل بسته (PDR) تحت محیط پیچیده‌ی زیر آب، با چالش بزرگی مواجه هستند. در این مقاله یک پروتکل مسیریابی آگاه از انرژی و اجتناب‌کننده از حفره (EAVARP) معرفی می‌کنیم. EAVARP شامل مراحل لایه‌بندی و جمع‌آوری داده است. در طول مرحله‌ی لایه‌بندی، پوسته‌های هم‌ مرکز حول گره چاهک ساخته می‌شوند و گره‌های حسگر روی پوسته‌های مختلف توزیع می‌گردند. گره چاهک به طور متناوب کارهای سلسله‌مراتبی را انجام می‌دهد تا درستی و بلادرنگ بودن توپولوژی را تضمین نماید. این امر باعث می‌شود EAVARP برای محیط پویای شبکه قابل استفاده گردد. در طول مرحله‌ی جمع‌آوری داده، بسته‌های داده بر اساس پوسته‌های هم‌مرکز مختلف از طریق استراتژی ارسال جهتی فرصت‌ طلبانه (ODFS) مخابره می‌گردند، حتی اگر حفره وجود داشته باشد. ODFS انرژی باقیمانده و انتقال داده را برای گره‌های یک پوسته‌ی یکسان در نظر می‌گیرد و از مخابره‌ی دوره‌ای، سیل و حفره‌ دوری می‌نماید. اعتبارسنجی و تحلیل نتایج شبیه‌سازی، اثربخشی EAVARP پیشنهادی در مقایسه با پروتکل‌های مسیریابی موجود را از نظر انتخاب متریک‌های کارایی نشان می‌دهند.

۱-مقدمه

به تازگی UWSNها به عنوان وسیله‌ی قدرتمندی برای پشتیبانی از اپلکیشن‌های آبی پیشنهاد گشته‌اند که گستره‌ی این اپلیکیشن‌ها از نظارت محیط تا تشخیص نفوذ است [۱-۳]. آن‌ها در حوزه‌های محیطی، صنعتی و نظامی برای اپلیکیشن‌هایی به کار می‌روند که در نظارت، راهبری، مراقبت، ردیابی و غیره متنوع هستند [۴-۵]. سامانه‌ی مشاهده‌ی زیردریایی (SOS) یکی از مهم‌ترین بنیان‌های اکتشاف دریایی، توسعه و استفاده از منابع زیردریایی است….

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.