پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی دارای ۴۰ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی :

پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی

پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی، با تخلص شعری «شفق»، از نخستین شاعران انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که سرودن شعر را از دوران نوجوانی آغاز کرده و در سوگ علما از جمله آیت‌الله بروجردی مرثیه سروده بود.

فهرست مندرجات

۱ – شرح حال اجمالی
۲ – علاقه به تحصیل
۳ – اساتید
۴ – هجرت به قم
۵ – پیشرفت تحصیلی
۶ – تربیت نفس
۷ – آشنایی با امام خمینی
۸ – ذوق شعری
۹ – فعالیت‌های پس از انقلاب
۱۰ – منبع

شرح حال اجمالی

پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی سال ۱۳۱۴ در خانواده‌ای متدین در اردکان یزد به دنیا آمد. پدرش کاسبی ساده بود. محمدحسین از هفت‌سالگی درس خواندن را در مکتب آغاز کرد. در سال ۱۳۳۱ به قم رفت و در مدرسه‌های خان، فیضیه و حجتیه مشغول تحصیل دروس دینی شد و هم‌زمان به مطالعه زبان انگلیسی و تاریخ پرداخت.
او که از شاگردان امام خمینی (رحمه‌الله‌علیه) و آیت‌الله سید روح‌الله خاتمی بود، پس از تصدی مسولیت نمایندگی امام و امامت جمعه یزد توسط آیت‌الله خاتمی، به امامت جمعه اردکان منصوب شد.
پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی با تخلص شعری «شفق»، از نخستین شاعران انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که سرودن شعر را از دوران نوجوانی آغاز کرده و در سوگ علما از جمله آیت‌الله بروجردی مرثیه سروده بود. او شعری با مطلع «هر چه که بیند دیده/ خدایش آفریده» سروده است که بسیاری از ما از دوران دبستان آن را به خاطر داریم:
«هرچه که بیند دیده/ خدایش آفریده
خورشید و ماه تابان/ ستاره درخشان
درخت و سبزه و گل/ سوسن و سرو و سنبل
جنگل و دشت و دریا/ پرندگان زیبا
این‌همه را به قدرت/ خدا نموده خلقت»
آیت‌الله پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی (شفق) شامگاه ۲۹ مردادماه ۱۳۸۶ در سن ۷۳ سالگی پس از سال‌ها بیماری قلبی از دنیا رفت.

علاقه به تحصیل

آیت الله محمد‌حسین بهجتی در سال ۱۳۱۳ در اردکان به دنیا آمد. پدرش کاسبی ساده و دیندار و مادرش زنی متدین و فداکار بود. در هفت ۷ سالگی به سنّت محلی به مکتب رفت و قرآن را نزد مکتب‌دار فراگرفت و در کم‌تر از دو سال دروس کلاس‌های اول تا پنجم دبستان را نیز خواند و امتحان داد، اما به دلیل نیاز خانواده از ادامه‌ی تحصیل بازماند و به کمک پدر شتافت.
چند سال بعد، به راهنمایی یکی از روحانیان شهر که نگاه علاقه‌مند او را به کتاب و مدرسه تشخیص داده بود، پس از انجام کارهای پدر و پنهان از او، هر روز یکی دو ساعت به حوزه‌ی علمیه‌ی اردکان می‌رفت و مقدمات ادبیات عرب را درس می‌گرفت.
پیشرفت محمدحسین چنان بود که جمعی از معلمانش به تناوب، پدرش را راضی کردند که اجازه دهد پسر، نیمی از روز را به او کمک کند و نیم دیگر را به درس و مدرسه اختصاص بدهد. خوشحالی محمدحسین و جدیّت او در آموختن و سرعت و استعداد پیشرفتش خیلی زود، استادانش را واداشت که تمام وقت او را برای تحصیل آزاد کنند. پدر به ناچار پذیرفت و محمدحسین، رسماً به جمع طلّاب علوم دینی درآمد. در سال ۱۳۲۸ پدر به رحمت خدا رفت و پسر با درد و رنج، پنج سال، بیشتر در اردکان و گاهی در یزد، به ادامه‌ی تحصیلات حوزوی خویش همت گماشت. در همین سال‌ها بود که با استاد «محمد‌تقی ‌مصباح‌یزدی» دوست و هم‌مباحثه شد.

اساتید

استادان او در این سال‌ها، آیت‌الله ‌سید‌ روح‌الله خاتمی، آیت‌الله‌ حاج‌ ملا‌محمد ‌حایری، آیت‌الله ‌شیخ احمد علومی، آیت‌الله‌ آقا ‌سیدعلی‌ کازرونی و تنی چند از عالمان آن روز حوزه‌های علوم‌ اسلامی استان یزد بودند که عموماً به مبارزه و علم و عمل شناخته می‌شدند.
پاورپوینت محمدحسین بهجتی اردکانی با تخلص شعری «شفق»، از نخستین شاعران انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که سرودن شعر را از دوران نوجوانی آغاز کرده و در سوگ علما از جمله آیت‌الله بروجردی مرثیه سروده بود. او شعری با مطلع «هر چه که بیند دیده/ خدایش آفریده» سروده است که بسیاری از ما از دوران دبستان آن را به خاطر داریم.

هجرت به قم

در سال ۱۳۳۱ به توصیه‌ آیت‌الله‌ حائری، محمد‌حسین‌جوان، شهر و دیارش را برای تحصیلات تکمیلی ترک کرد و به قم رفت. به زحمت، جایی در مدرسه‌ی خان (که امروز به نام مدرسه‌ی آیت‌الله بروجردی شناخته می‌شود) پیدا کرد. حجره (خوابگاهی) غمناک و مخروبه که هیچ کس حاضر به اقامت در آن نشده بود.
در آن ایّام به دانشجویان تازه وارد تا یک سال شهریه (یا کمک‌هزینه‌ی تحصیلی) داده نمی‌شد و باید توسط خانواده حمایت می‌شدند. به همین دلیل محمّدحسین آن سال را در نهایت فقر و تنگدستی و غربت سرکرد، اما از تصمیمی که گرفته بود، منصرف نشد و با شور و شوق و پشتکار به درس و بحث ادامه داد. چنان که به راحتی از عهده‌ی امتحانات مربوطه برآمد و توانست از کمک هزینه‌ی تحصیلی مختصری بهره‌مند شود و با جدّیت بیشتری به تکمیل و تعمیق آموخته‌هایش دل بسپارد.
در این سال‌ها با کسانی چون آیت‌الله‌ حسین نوری همدانی و برادرش خطیب و عالم گرانقدر آقا‌ میرزا‌ حسن نوری و نیز آیت‌الله‌ حاج‌ شیخ‌ علی‌اکبر ‌مسعودی‌ خمینی و نویسنده‌ی ارجمند شیخ عبدالمجید رشیدپور‌ تهرانی و عالم عارف شیخ‌ علی‌آقا‌ پهلوانی و روحانی محقق و مبارز محمدجواد حجتی‌کرمانی هم‌درس یا هم‌دوره و هم‌مباحثه و دوست و آشنا شد.

پیشرفت تحصیلی

استاد بهجتی در سال‌های اقامت در قم، کتاب قوانین میرزای قمی و بخشی از ائمه‌ی شهید را در محضر امام موسی صدر خواند. رسائل شیخ را در مکتب آیت‌الله شبیری زنجانی و آیت‌الله مشکینی تلمّذ کرد. کتاب مکاسب را پیش آیاتی چون فکور و شیخ عبدالجواد اصفهانی و حاج شیخ مرتضی حائری یزدی فراگرفت و کتاب کفایه را نیز در محضر آیت‌الله سلطانی به پایان برد و «دوره‌ی سطح» را به پایان رساند. آن گاه از مدرسه‌ی خان و حجره‌ی مخروبه و دلتنگش به مدرسه‌ی حجّتیه رفت که بهترین و مرتب‌ترین حوزه‌ی علوم اسلامی قم بود.
در مدرسه‌ی حجّتیه با کسانی چون آیت‌الله حسین نوری همدانی و برادرش آقا میرزا‌حسن نوری و آیت‌الله حاج شیخ علی‌اکبر مسعودی خمینی ملف گرانقدر عبدالمجید رشید‌پور تهرانی و عالم عارف شیخ علی‌آقا پهلوانی و روحانی محقق و مبارز محمد‌جواد حجتی‌کرمانی دوست و آشنا، یا هم‌درس و هم‌دوره و هم‌مباحثه شد. هم در این مدرسه بود که توفیق شرکت در جلسات تفسیر قرآن علامه‌ طباطبایی را یافت که در روزهای تعط

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.