پاورپوینت محمد جواد طبسی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت محمد جواد طبسی دارای ۲۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت محمد جواد طبسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت محمد جواد طبسی :

محمدجواد طبسی

پاورپوینت محمد جواد طبسی در نهم ماه ذی الحجه ۱۳۷۲ ق در نجف اشرف در یک خانواده روحانی متولد شد. وی در نجف و ایران تحصیل کرده است و دارای تالیفات و مقالات بسیاری می‌باشد.

فهرست مندرجات

۱ – معرفی اجمالی
۲ – دوران کودکی و تحصیل
۳ – اساتید نجف
۴ – حجره نشینی
۵ – هجرت به ایران
۶ – آثار
۷ – عناوین مرتبط
۸ – منبع

معرفی اجمالی

بنده (پاورپوینت محمد جواد طبسی) در نهم ماه ذی الحجه ۱۳۷۲ ق مطابق با ۲۸/ ۱۲/ ۱۳۳۱ ش در نجف اشرف در یک خانواده روحانی متولد شدم. پدرم مرحوم آیت‌الله حاج شیخ محمد رضا طبسی است که ظاهرا در سال ۱۳۴۵ ق از قم به حوزه نجف اشرف هجرت فرمود تا از محضر پرفیض بزرگانی همچون مرحوم نایینی، آقا ضیاء عراقی و سید ابوالحسن اصفهانی رحمه‌الله‌علیه بهره جوید.

دوران کودکی و تحصیل

پس از گذشت دوران کودکی، به تحصیل در مدارس دولتی تا کلاس ششم نظام قدیم پرداخته و پس از آن با تشویق جدی و پی گیر مرحوم والد، تحصیلات علوم دینی خود را در حوزه علمیه نجف اشرف آغاز کردم؛ چرا که مدتی از رحلت برادر بزرگم مرحوم شیخ محمد علی طبسی در تهران می‌گذشت و چون فرزند دیگری که جای او را پرکند نداشت، تلاش فراوان می‌کرد تا مرا به سلک روحانیت درآورد. بدین جهت از دوران کودکی و نوجوانی که همراه پدرم پیش از اذان صبح به حرم امیرالمومنین علیه‌السّلام می‌رفتم در بین راه او نمازهای مستحبی می‌خواند و من نیز احساس می‌کردم که این حالت معنوی و عرفانی که او داشت در من در حال شکل گرفتن است زیرا من نیز به توصیه وی وادار می‌شدم به برخی اذکار و اوراد در بین راه بپردازم.
یادم هست که گاهی بر اثر کم خوابی، سجاده پدرم را که می‌بایست برای نماز جماعت ایشان در رواق مطهر امام علی علیه‌السّلام پهن می‌کردم و برای ایشان تکبیر می‌گفتم، زیر سر گذاشته و در کنار قبر علامه حلی در راهرو به خواب می‌رفتم. پدرم به مناسبت‌های گوناگون از محاسن ورود به حوزه علمیه و قرار گرفتن در ردیف علماء و اینکه ملائکه و فرشتگان زیر پای جوینده علم و دانش بال‌های خود را می‌گسترانند، بنده را بسیار تشویق می‌فرمود. تا این که در سال ۴۶ ش، بدست مبارک شان، در روز اول فروردین معمم شدم.

اساتید نجف

چند سالی که در حوزه علمیه نجف اشرف بودم، از استادان محترم و عالی قدری بهره جستم که از جمله اولین آن‌ها، مرحوم پدرم بود که وی را به حق استادی بزرگ و مربی شایسته و دلسوز یافتم که در تمام مقاطع سنی، یار و پدری مهربان برایم بود. او با این که اشتغالات علمی، تالیفی، درسی، تدریسی و مراجعات مردمی فراوانی داشت، اما هرگز فرصت‌ها را از دست نداده و شبانه روز وقت خود را در اختیار من قرار داده بود. حتی آخرین لحظات عمر مبارکش زیر نظر او بوده و از خوان علم، معرفت و اخلاق و صفات حمیده‌اش پیوسته بهره می‌جستم.
ایشان هر روز صبح، پس از برگشتن از حرم مطهر امیرالمومنان علیه‌السّلام از من می‌خواستند تا قرآن مجید را نزد او بخوانم و سپس به شرح و تفسیر برخی از آیات و کلمات آن که در خور فهم بود می‌پرداخت. در اولین گام، پس از فراگرفتن قرآن کریم مرا به احکام و مسائل آشنا ساخته و آن‌ها را از «حاشیه بر طریق النجاه» که در حقیقت رساله عملیه پدرم بود، برایم می‌خواند و سپس برخی کتاب‌های «جامع المقدمات» از قبیل «امثله»، «شرح امثله»، «عوامل جرجانی»، «شرایع الاسلام» و «شرح باب حادی عشر» را نزد او خواندم و پس از مدتی که به دنبال یک استاد خصوصی برایم بود، سرانجام با استاد دیگری به نام حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسین کشمیری رحمه‌الله‌علیه آشنا شده و بنا به توصیه و سفارش پدرم، کتاب‌های دیگری از «جامع المقدمات» از قبیل «کتاب المنطق» و «شرح النموذج» و سپس مقداری از «حاشیه ملا عبدالله» را در نزد او خواندم و استاد سوم و چهارم اینجانب، در مقدمات و ادبیات عرب مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای حجتی بروجردی بود که جلد اول «شرح ابن عقیل» را نزد او خوانده و همچنین مرحوم حجت الاسلام والمسلمین آقای شیخ محمدعلی مدرس افغانی که بخشی از «سیوطی» را نزد او خواندم. پنجمین استادی که در نجف اشرف داشتم، جناب حجت الاسلام والمسلمین آ

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.