پاورپوینت غلامرضا معصومی‌


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت غلامرضا معصومی‌ دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت غلامرضا معصومی‌،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت غلامرضا معصومی‌ :

پاورپوینت غلامرضا معصومی‌

«غلامرضا معصومی»، پژوهشگر و کارشناس آثار تاریخی و باستانی ایران ، در فروردین ماه سال ۱۳۱۷ در شهرستان قروه متولد شد.

فهرست مندرجات

۱ – معرفی اجمالی
۱.۱ – سفر به مناطق مختلف ایران
۱.۲ – تحصیل دروس حوزه
۲ – فعالیت‌ها
۲.۱ – بازرس ایرانی
۳ – پدر شهید
۴ – تالیفات
۵ – دکترای افتخاری
۶ – عناوین مرتبط
۷ – منبع

معرفی اجمالی

دوران کودکی را تا ۶ سالگی در مکتب خانه به آموختن قرآن کریم صرف کرد؛ ضمن اینکه کتاب « نصاب الصبیان » را خوانده و اشعار آن را حفظ کرده بود. او پس از این دوره وارد دبستان کمال شهر تاریخی همدان شد که با وجود اطلاعات اولیه او از خواندن ونوشتن، آزمون‌هایی از او به عمل آوردند که با قبولی در آن‌ها یکسره به کلاس چهارم رفت.
پس از ۲ سال، به دبستان علمیه رفت و کلاس ششم را در این مدرسه گذراند. دبستان علمیه زیر پوشش جامعه تعلیمات اسلامی و به مدیریت حجت الاسلام شیخ علی زنجانی بود، سپس او به دبیرستان ابن سینا رفت و کلاس پنجم را در آنجا گذراند. مدرک دیپلم خود را در سال ۱۳۳۴ از دبیرستان دارالفنون تهران گرفت. بلافاصله در کنکور دانشگاه شرکت کرد و در رشته باستان شناسی، حقوق و زبان انگلیسی پذیرفته شد. به دلیل علاقه بسیار به آثار باستانی و بناهای تاریخی، رشته باستان شناسی را انتخاب کرد و مشغول تحصیل شد.
خود می‌گوید: «ضمن تحصیل در دانشگاه، مجبور بودم برای تامین معیشت کار کنم. یک سال در دبستان مهد تربیت، آموزگار ریاضی کلاس ششم بودم و هفته‌ای چند روز به کلاس می‌رفتم. مدت چهار سال یا بیشتر در روزنامه اطلاعات مشغول به کار تصحیح و ترجمه بودم و شب‌ها یا هر وقت دیگر که می‌توانستم، برای کار به روزنامه می‌رفتم».

سفر به مناطق مختلف ایران

او تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی در سال ۱۳۳۸ به پایان رساند و در اداره هنرهای زیبای وقت استخدام شد و در این هنگام مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته باستان شناسی گرفت. در این اداره با سفر به مناطق مختلف ایران با تحقیق در باره فرهنگ‌ها و سنت‌های مردم هر منطقه، پژوهشی در حوزه مردم شناسی و فولکلور انجام داد. حاصل این فعالیت‌ها و سفرها چاپ مقاله‌هایی در این باره در مجله‌های دانشمند دنیای علم و بررسی‌های تاریخی بود که بعدها در خارج از ایران این پژوهش‌ها را زیر نظر دکتر صادق کیا، استاد زبان پهلوی دانشگاه تهران، در باره گویش‌های مردم کامل کرد.

تحصیل دروس حوزه

وی می‌گوید: «ضمن کار در اداره هنرهای زیبا، در مدرسه و مسجد مروی به تحصیل عربی و دروس حوزه پرداختم و چند سال در آنجا مشغول بودم، مدت کوتاهی هم به قم رفتم و دروس حوزه را تا پایه سطح خواندم. مدتی از خدمتم در اداره گذشت تا اینکه مدرک کارشناسی ارشد را گرفتم. حدود سال ۱۳۴۱ بود. در این زمان به خدمت مقدس سربازی اعزام شدم. در نخستین تا هشتمین (آخرین) دوره سپاه فرهنگ و هنر (برای دختران) تدریس می‌کردم».
او خود نیز در نخستین دوره سپاه ترویج و آبادانی خدمت می‌کرد. با درجه ستوان دومی به ارومیه و مهاباد اعزام و در اداره کشاورزی آن شهرها مشغول خدمت شد. پس از مدتی برای بازدید از موزه‌ها و تکمیل معلومات و ادامه تحصیل به ترکیه، سوریه ، مصر و عراق رفت. چندین ماه نیز در دانشکده الازهر به تعلیم علم و تکمیل معلومات پرداخت.

فعالیت‌ها

اوایل سال ۱۳۴۴ به تهران آمد و در اداره کل باستان شناسی و موزه ایران باستان مشغول به کار شد. پس از انجام حفریات، بررسی‌های باستان شناسی از تپه‌ها و آثار باستانی ، تهیه اسلاید، عکس و فیلم به صورت مقدماتی، در سال ۴۷- ۴۶ نخستین فعالیت رسمی خود را در این زمینه آغاز کرد.
معبد آناهیتای کنگاور، نخستین بنای مهم تاریخی است که دستان غلامرضا معصومی را به خوبی می‌شناسد. او به اتفاق دکتر کام بخش فرد و چند دانشجوی همراه، معبد آناهیتا را از زیر خاک بیرون آوردند.
این صفه ۲۱۰ در ۲۰۸ متری، مدت ۳ سال پذیرای معصومی و همکارانش بود تا خود را به ایرانیان و جهانیان نشان دهد. او در کازرون و بیشاپور همراه دکتر سرفراز بود. مناطق کلورز، جوبن و مارلیک در شمال، حسنلو در آذربایجان ، شوش ، گنبد قابوس و امامزاده جرجان در مازندران به همراه دکتر کیانی نیز حفاری کرده است. اما از این میان، بندر سیراف را همگان همراه با نام غلامرضا معصومی می‌شناسند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.