پاورپوینت علی بن عبید‌الله بن حسن بن بابویه قمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت علی بن عبید‌الله بن حسن بن بابویه قمی دارای ۱۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت علی بن عبید‌الله بن حسن بن بابویه قمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت علی بن عبید‌الله بن حسن بن بابویه قمی :

منتجب‌الدین علی بن عبید‌الله بابویه قمی

منتجب الدین، پاورپوینت علی بن عبید‌الله بن حسن بن بابویه قمی در سال ۵۰۴ هجری به دنیا آمد، شیخ منتجب الدین از اولاد برادر شیخ صدوق و معروف به شیخ حسکا است. او عالمی بزرگوار و شیعه‌ای مخلص برای اهل‌بیت پیامبر صلی‌الله‌علیهم‌اجمعین بود.

فهرست مندرجات

۱ – ولادت
۲ – نسب
۳ – شخصیت
۴ – اساتید
۵ – تالیفات
۶ – وفات
۷ – عناوین مرتبط
۸ – منبع

ولادت

منتجب الدین، پاورپوینت علی بن عبید‌الله بن حسن بن بابویه قمی در سال ۵۰۴ هجری در خاندانی که به تشیع و علم شهره آفاق بودند در شهر علم و تشیع و ولایت، قم دیده به جهان گشود.

نسب

شیخ منتجب الدین از اولاد برادر شیخ صدوق و معروف به شیخ حسکا است. شیخ صدوق و برادرش به دعای امام عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف متولد شدند.
زمانی که ابن بابویه، پدر شیخ صدوق، به عراق سفر نمود با حسین بن روح، نایب خاص امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف ملاقات نمود و پس از آن نامه‌ها و مکاتباتی بین آنان انجام می‌شد.
او در یکی از این نامه‌ها از حسین بن روح خواست نامه او را به امام عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف برساند که در آن نامه از حضرت تقاضای دعایی برای فرزند کرده بود.
در پاسخ نامه او آمد که: «ما از خداوند درخواست کردیم که فرزندی به تو عنایت فرماید و به زودی دو پسر نیکوکار و خیر به تو داده خواهد شد.» و بدین‌سان شیخ صدوق و برادرش، جد منتجب الدین، با دعای امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف دیده به جهان گشودند.

شخصیت

شیخ منتجب الدین بیشتر عمر خویش را در «ری» گذراند و خیلی کم به مسافرت می‌رفت؛ با این حال به اعتراف معاصرینش، در آن عصر کمتر کسی از نظر جمع آوری و حفظ احادیث و کثرت اساتید به مقام شیخ منتجب‌الدین می‌رسد.
او عالمی بزرگوار و شیعه‌ای مخلص برای اهل‌بیت پیامبر صلی‌الله‌علیهم‌اجمعین بود.

اساتید

شیخ منتجب الدین از جمله بزرگانی است که در طول عمر خویش اساتید فراوانی دیده و از آنان روایت نقل کرده است. تعداد اساتید و مشایخ او به ۵۵ نفر می‌رسد که از جمله آنهاست:
۱- محمد ب

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.