پاورپوینت سید هادی میلانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت سید هادی میلانی دارای ۵۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت سید هادی میلانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت سید هادی میلانی :

سیدمحمدهادی میلانی

در شامگاه هفتم محرم سال ۱۳۱۳ ق. در نجف در خانواده‌ای اهل علم و معنویت کودکی پا به عرصه هستی نهاد که او را «محمد هادی» نامیدند.
اجداد او همه از سادات حسینی شهر مدینه منوره و از فرزندان امام علی بن الحسین ـ علیه السلام ـ

[۱] . مقدمه محاضرات فی الفقه الامامیه (زکوه)، سید فاضل حسینی، ج ۱، ص ۶.

بودند که به جهت شرافت علمی و معنوی از بزرگان مدینه به شمار می‌رفتند محله قدیمی «بنی هاشم» محل سکونت این خاندان بود و همواره بزرگانی از قبیله‌های عرب و دانشوران اسلامی بدآنجا رفت و آمد داشته‌اند.
هجرت آنان در اواخر قرن یازدهم ق. از مدینه به آذربایجان ایران در پی دعوتی بود که از جانب شیعیان این دیار انجام گرفت. به دنبال این دعوت سید حسین (جد محمد هادی) و برادرش علی اکبر که هر دو از جوانان فرزانه مدینه بودند به همراه زایرین خانه خدا وارد آذربایجان شدند و در منطقه «اسکوچای» اقامت گزیدند و سید حسین هم چنان در میلان

[۲] . میلان از آباد بخش اسکو در نزدیک شهرستان تبریز قرار دارد این روستا از پر جمعیت‌ترین و از جمله روستاهای آباد اسکوچای یا دره اسکو می‌باشد.

باقی ماند و از همان جا ازدواج کرد وی تا آخر عمر در میان دوستداران اهل بیت پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ در منطقه آذربایجان به تبلیغ و ترویج احکام اسلام پرداخت با رحلت سید حسین فرزندان وی و بعدها نوادگانش این رسالت عظیم را در منطقه آذربایجان دنبال کردند.

[۳] . سید حسین اولاد زیادی داشت که بزرگترین آن سید اسد الله در سلک علماء بود پس از سید اسد الله، علی اکبر فرزندش و پس از علی اکبر نیز سید مرتضی فرزند وی و بالاخره سید احمد فرزند سید مرتضی از بزرگان و دانشورانی بودند که نزدیک ۳ قرن زعامت امور دینی را در منطقه آذربایجان عهده دار بودند.

نیای مادری آیه الله میلانی آیه الله شیخ محمد حسین مامقانی

[۴] . مامقان از توابع شهرستان تبریز در طول تاریخ خاستگاه دانشوران فرزانه‌ای بوده است.

(متوفی به سال ۱۲۲۳ ق.) شاگردان شیخ مرتضی انصاری و شیخ مهدی آل کاشف الغطا است که خود از فقهای بزرگ اوایل قرن چهاردهم ق. به شمار می‌رفت و در دوران زندگی به زهد و پارسایی شهرت داشت.

فهرست مندرجات

۱ – دوران تحصیل
۲ – تدریس
۳ – شاگردان
۴ – آثار
۵ – شخصیت جهانی
۶ – در نهضت اسلامی ایران
۷ – ارادت به امام خمینی
۸ – خدمات ماندگار
۹ – وفات
۱۰ – پانویس
۱۱ – منبع

دوران تحصیل

اولین مکتب تربیتی سید محمد هادی دامان مادری از خاندان علم و فضیلت و پدر فرزانه و عالم وی بود. اساتید علوم مقدماتی وی بزرگانی چون آقا میرزا ابراهیم همدانی و آخوند ملا محسن تبریزی، و در دروس سطح نیز استادانی چون آقا شیخ ابراهیم سالیانی و آقا سید جعفر اردبیلی و حاج شیخ میرزا علی ایروانی و آقا شیخ غلامعلی قمی و آقا شیخ ابوالقاسم مامقانی (دائی) او بودند. او هم چنین از محضر اساتید بزرگی چون آیه الله ابو الحسن اصفهانی، آیه الله نائینی و آیه الله آقا ضیاء الدین عراقی بهره‌های وافر برده و پایه‌های علمی خود را در فقه و اصول استحکام بخشیده و در طول ۲۳ سال حضور در دروس و محافل علمی این بزرگان توانسته بود بر آراء و نظرات قوی‌ترین اساتید مسلط گردد. وی در علوم عقلی نیز مهارت فراوان داشت و چندین سال ازعمر خود را در محضر اساتید فلسفه گذرانده و در این خصوص از شاگردان شیخ محمد حسین اصفهانی به شمار می‌رفت.

[۵] . مکتب تفکیک، ویژه نامه بنیاد تاریخ و فرهنگ معاصر، شماره ۱، ص ۲۰۸.

آقای میلانی از جمله علومی که دیگر در آن تبحر یافت و به استادی رسید، دانش تفسیر و علوم قرانی بود که از ایام تحصیل خود در نجف این دانش را نزد استاد بزرگ شیخ محمد جواد بلاغی فرا گرفته بود و بعدها نیز همواره با اساتید تفسیر به ویژه با مفسر بزرگ علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان مباحثه و مناظره داشت. وی تفسیر را در کنار فقه و اصول تدریس می‌کرد و محصلین علوم دینی را با قرآن، این منبع جوشان فیض الهی آشنا می‌ساخت. و این روش را که نشانه‌ای از عشق ایشان به قرآن بود همواره در زندگیش حفظ کرده بود.
ایشان هشت سال نیز در علوم حدیث با آیه الله شیخ علی قمی مباحثه و مذاکره داشت و نسخه کتاب وسایل الشیعه خود را با نسخه‌ای که به خط شیخ حر عاملی بود، مقابله کرده است.

[۶] . حیات آیه الله السید میلانی، خطی، عربی.

تدریس

رسیدن به مقام اجتهاد، تحمل رنجهای طاقت فرسایی را می‌طلبد. طالبان علوم اسلامی برای دست یافتن بدین منزلت علمی، راههای بسیار سخت و دشواری را طی می‌کنند. رنج سفرهای سخت را به جان می‌خرند. و سالیان دراز از عمر خود را در محضر بزرگان دانش و معارف به تحصیل علوم مختلفی چون: ادبیات عرب (تجزیه و ترکیب، معانی و بیان و بدیع) منطق، حدیث شناسی، رجال، علوم قرآن، اصول و فقه و … صرف می‌کنند. و در این میان پای بندی به معنویات خود عامل در رسیدن به این مقام و منزلت است چنان چه آیه الله میلانی بارها می‌گفت:
«استادم مرحوم نایینی می‌فرمود: نماز شب شرط اجتهاد نیست و لکن بی‌دخالت هم نیست»

[۷] . مجله حوزه، شماره ۱۳، ص ۲۰.

جلسات درس ایشان در حوزه بزرگ نجف بسیار با شکوه و به امتیازاتی چون داشتن دقت عقلی و عرفی ایشان در تبیین مسائل، و تسلط به مبانی فقهی و اصولی شهرت داشت.

شاگردان

آیه الله میلانی هیجده سال در کربلا اقامت داشت و در این مدت شاگردان فراوانی را تربیت کرده است. بزرگانی چون آیات و حجج اسلام:
حاج شیخ حسین وحید خراسانی
سید ابراهیم علم الهدی سبزواری
سید عباس صدر
حاج سید حسین شمس
حاج شیخ محمد رضا مهدوی دامغانی
شیخ محمد تقی جعفری
مهدی نوقانی
محمود کلباسی
کاظم مدیر شانه چی
سید نورالدین میلانی
سید محمد شیرازی
شیخ محمد تقی عندلیب سبزواری
سید محمد باقر حجت طباطبایی
محمد علی علمی
سید ابراهیم مهاجریان طبسی
از شاگردان بر جسته ایشان هستند که بعضی اجازه روایتی از ایشان نیز داشته‌اند.

آثار

آن چه امروزه از آنها به عنوان آثار ایشان نام می‌بریم، یاد داشتهای پراکنده و تقریرات درسهای پربار ایشان است که به همت شاگردان پرکار و فرزندان گرامیش جمع آوری شده و پس از تنظیم در عناوین و موضوعات مختلف به چاپ رسیده است و عبارتند از:
۱. محاضرات فی الفقه الامامیه: در ده جلد است که در موضوعات مختلف فقهی به بحث و بررسی عمیق پرداخته است که نمایانگر وسعت فکری ایشان در زمینه‌های مختلف فقهی است.
۲. قادتنا کیف نعرفهم؟: در ۹ مجلد به زندگانی چهارده معصوم ـ علیهم السلام ـ و فضایل آنها با استفاده از مدارک شیعه و سنی پرداخته است.
۳. تفسیر سوره جمعه و سوره تغابن
۴. مختصر الاحکام
۵. مناسک حج
۶. حاشیه بر قسمتی از عروه الوثقی
۷. نخبه المسائل: رساله عملیه ایشان در احکام اسلامی
۸. ده پرسش: با پاورقیهای آقای سید محمد علی میلانی، در مباحث مختلف تفسیری
۹. حاشیه المکاسب
۱۰. قواعد فقهیه و اصولیه
۱۱. رساله‌ای در بیعه و مسائل بانکی
۱۲. کتابی استدلالی در مزارعه و مساقات
۱۳. کتابی استدلالی در اجاره
۱۴. شرح استدلالی مباحثی از کتاب الصلوه «شرایع»
۱۵. رساله‌ای در منجزات مریض.

شخصیت جهانی

در طول مرجعیت آیه الله میلانی به ویژه در سالهای اقامتش در مشهد مقدس شخصیتهای بزرگ از کشورهای مختلف اسلامی به دیدار ایشان شتافته‌اند شخصیت جهانی این فقیه بزرگ موجب گردیده بود که علمای شیعه و بزرگان اهل تسنن نیز برای گفتگو و مشاوره در مسائل مهم مذهبی رهسپار ایران شده و از نزدیک از نظرات ایشان آگاهی یابند.
در سال ۱۳۸۰ ق. ۱۳۳۹ ش. بوی از دار التقریب بین المذاهب الاسلامی در قاهره شیخ محمد تقی از جامع الازهر با آیه الله میلانی دیدار کرد و لوحی نیز که در آن فتوا ی علامه شیخ محمود شلتوت در رابطه با جواز عمل به مذهب تشیع نوشته شده بود تقدیم ایشان نمود.

[۸] . لوح فتوای مشهور علامه شلتوت به آستانه مقدسه رضوی تسلیم گردید.

دکتر شیخ محمد ضحام با جمعی از اساتید علوم اسلامی جامع الازهر و شیخ خلیل حصیری قاری قران به همراه سفیر وقت مصر در ایران در سال ۱۳۵۰ ق. از مشهد دیدن کرده و در این سفر به دیدار آیه الله میلانی نیز نایل آمدند.
در سال ۱۳۸۲ ق. شیخ علامه شیخ محمد جواد مغنیه ضمن سفر به مشهد با آیه الله میلانی نیز ملاقاتی داشت.
در سال ۱۳۸۲ کاردار سفارت روسیه (ویکتور

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.