پاورپوینت سید جواد حسینی عاملی غروی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت سید جواد حسینی عاملی غروی دارای ۴۳ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت سید جواد حسینی عاملی غروی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت سید جواد حسینی عاملی غروی :

پاورپوینت سید جواد حسینی عاملی غروی

علامه آیت الله پاورپوینت سید جواد حسینی عاملی غروی از فقهای شیعه بودند که همواره در تلاش و تکاپوی حفظ میراث دینی و فرهنگی بوده‌اند و آثار جاویدی که برای نسلهای آتی یادگار گذارده است که با کتاب « مفتاح الکرامه » اش درهای کرامت را به روی فقیهان و عالمان شیعی گشوده است.

فهرست مندرجات

۱ – معرفی اجمالی
۲ – ولادت
۳ – زندگینامه
۳.۱ – در مکتب
۳.۲ – هجرت علمی
۳.۳ – در حوزه نجف
۳.۴ – تدریس
۳.۵ – اسوه اخلاق
۳.۶ – در سنگر جهاد
۳.۷ – فرزندان
۳.۸ – وفات
۴ – کتابخانه شخصی سید جواد
۵ – اساتید سید جواد
۶ – شاگردان سید جواد
۷ – مشایخ اجازه سید جواد
۸ – روایت کنندگان از سید جواد
۹ – تالیفات
۱۰ – پانویس
۱۱ – منبع

معرفی اجمالی

یـکـی دیـگر از فقهای نامدار شیعه، علامه فقه و فقاهت، آیه اللّه سید جواد بن سید محمد حسنی حسینی عاملی غروی، از بزرگان فقه و فقاهت قرن سیزدهم و ازتلامذه آیه اللّه بحرالعلوم و علامه وحید بهبهانی می باشد.
او که یکی از افاضل شاگردان این دو فقیه بزرگ است، در سال ۱۱۶۰ ه ق درآبادی شقرا جبل عامل متولد شده و در همنجا رشد و پرورش یافت، سپس به روزگار مرجعیت علامه بهبهانی به کربلا رهسپار گشت و نزد آقای سید علی صاحب ریاض به فراگرفتن علوم اشتغال ورزید در سایه تـلاش و جـدیت بلیغی که داشت،توانست در اندک مدتی به بالاترین مدارج علمی نایل آید و مقام استادی شخصیتهایی چون: صاحب جواهر، سید صدر الدین عاملی و جمعی دیگر را کسب نماید که دربخش شاگردان او خواهد آمد.

ولادت

در سال ۱۱۵۲ ق در شقراء از روستاهای جبل عامل (نواحی لبنان ) و در خانواده‌ای اهل دین و دانش، نوزادی پا به عرصه هستی گذاشت که نام او را جواد نهادند. از همان آغاز زمزمه زلال قرآن در وجودش جاری گشت و روح پاکش را سیراب ساخت. نسبت او از طرف پدر به امام حسین علیه‌السّلام و از طرف مادر به امام حسن علیه‌السّلام و امام موسی کاظم علیه‌السّلام می‌رسد. خانه سید جواد همواره پایگاه و پناهگاه دوستداران و شیعیان اهل بیت علیه‌السّلام بود و عالمان بزرگی از این خاندان بپا خاسته‌اند که از آن جمله می‌توان به سید محسن امین مؤلف کتاب ارزشمند اعیان الشیعه اشاره نمود.

زندگینامه

در مکتب

سید جواد پس از آنکه دوران کودکی را پشت سر نهاد به مکتب رفت تا مقدمات علوم را از عموزاده اش ابوالحسن موسی فرا گیرد. او در درسها با علاقه زیاد و شوق وافر شرکت می‌جست و در اندک زمانی توانست دروس مقدماتی را بیاموزد و همین کوشش بی وقفه‌ای که از خود نشان می‌داد موجب گشت تا آشنایان او آینده بسیار روشنی را برایش پیش بینی کنند. وی در آنجا با نسیم جانفزای دانشها و فرهنگ والا و جاوید اسلام آشنا گشت. پس از آنکه استادش دار فانی را وداع گفت و دیگری را یارای سیراب کردن عطش علمی وی نبود او برای رسیدن به اهداف عالی تصمیم به هجرت گرفت.

هجرت علمی

سید جواد در سال ۱۱۹۴ ق، با کوله باری از امید راهی اعتاب مقدس عراق شد تا بتواند از خرمن دانش اندیشمندان شیعی حوزه نجف خوشه چینی کند. قبل از رسیدن به حوزه بزرگ نجف وارد شهر کربلا شد تا نخست خود را از فرات عشق سیراب سازد ولی هنگامی که با حضور استوانه‌های گران سنگی همانند آقا وحید بهبهانی (متوفی ۱۲۰۵ ق) و سید علی طباطبایی (متوفی ۱۲۳۱ ق) در کربلا مواجه شد در همانجا رحل اقامت افکند تا در جوار بارگاه ملکوتی امام حسین علیه‌السّلام از محضر نورانی آن استادان بزرگ بهره‌ای علمی و عملی ببرد.

در حوزه نجف

آن روزها که حوزه نجف به مثابه بزرگترین مرکز علمی تشیع محسوب می‌شد و اساتید نام آوری در آن شهر به تدریس و تربیت دانش پژوهان علوم دینی اشتغال داشتند سید محمد جواد نیز خود را به آن اقیانوس بزرگ رسانید تا بتواند گامهای بیشتری در عرصه علم و اجتهاد بردارد. ایشان در آغاز ورود به این شهر شهرت والایی پیدا نمود و در آن حوزه عظیم درخشش بیشتری کرد. او علاوه بر ادامه پژوهشهای خود، به تدریس و تالیف نیز پرداخت. زمانی که سید جواد به حوزه نجف آمد اساتید والا مقامی سکان کشتی حوزه کهنسال نجف را در دست داشتند و این فرصت بسیار مغتنمی برای ایشان بود.

تدریس

فقیه نامی علامه سید جواد عاملی پس از رحلت سید بحرالعلوم و مسافرت علامه کاشف الغطا به ایران ، بر کرسی تدریس نشست و به موجب تبحر در فقه و اصول و احاطه‌ای که بر اقوال متاخرین و متقدمین داشت شمار زیادی از دانش پژوهان در درس ایشان شرکت می‌نمودند. عده‌ای از پژوهش یافتگان مکتب علامه عاملی و درس آموزان « مفتاح الکرامه » او به مقامات عالی رسیدند و در دانش و درستکاری سرآمد عصر خویش گشتند.

اسوه اخلاق

سید جواد علاوه بر مقام والای علمی از نظر اخلاقی نیز قله نشین فضایل بود. چرا که آنچه را می‌آموخت جامه عمل می‌پوشاند. وی بسیار متواضع بود به طوری که همه تحقیقات وزین و نوآوریهای علمی خود را به استادانش نسبت می‌داد. و برای استادان خود احترام زیادی قائل بود و همواره با تجلیل فراوان از آنان یاد می‌کرد و بسیار خوش اخلاق و مهربان بود. این اسوه اخلاق جان خود را پاکیزه ساخته و به عالی‌ترین مراتب معنوی و اخلاق نایل گشته بود.

در سنگر جهاد

این عالم سخت کوش و خستگی ناپذیر هنگامی که وهابیون به نجف حمله بردند به صف مبارزان پیوست و علاوه بر این با نوشتن رساله « وجوب الذب عن النجف الاشرف » مردم را به جهاد و دفاع ترغیب نمود و با قلم و شمشیر ، به دفاع از ارزشهای اسلامی پرداخت و در همان زمان نیز مشغول نگارش کتاب مفتاح الکرامه بود و با چنین کاری پیوندی میان دانش و مبارزه ایجاد نمود. ایشان خود چنین گفته است: نباید دفاع و مهیا کردن نیروها برای دفاع، مرا از تالیف و تصنیف باز دارد.

فرزندان

از علامه سید جواد عاملی دو فرزند که اهل علم و فضل بوده‌اند به یادگار ماند:
۱. سید محمد حسینی نجفی عاملی : ایشان از عالمان صاحب نام در عصر خویش و از شاگردان افتخارآفرین پدر بزرگوارش بود و جمعی از علما از ایشان روایت نقل نموده‌اند. در سال ۱۲۶۹ ق در شهر نجف به جوار رحمت الهی شتافت و در همان حجره‌ای که پدر بزرگوارش مدفون است به خاک سپرده شد.
۲. دختر ایشان نیز بانویی عالم، مهذب و مورد اطمینان و اعتماد عالمان عصر خویش بود و در نزد فقیه بزرگ جواهر الکلام از احترام خاصی برخوردار بود. با اینکه حدود نود و پنج سال زندگی کرد در پیری هم از حواس و ادراک صحیح برخوردار بود.

وفات

علامه سید جواد عاملی در اواخر عمر مبارکش نیز مشغول نگارش کتاب مفتاح الکرامه بود، او در آن لحظه‌های آخر چنین وصیت می‌کند: در حالی مشغول تالیف هستم که وهابیها به عتبات حمله می‌کنند و مضافا اینکه در حال مریضی و ضعف جسم می‌باشم. پس شما را سفارش می‌کنم که در هر حال در تحصیل علم تلاش و جدیت کنید. این عالم فرزانه و محقق ژرف نگر و سخت کوش پس از عمری خدمت به شیعه ، سرانجام در سال

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.