پاورپوینت سفرنامه خراسان و کرمان (کتاب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت سفرنامه خراسان و کرمان (کتاب) دارای ۱۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت سفرنامه خراسان و کرمان (کتاب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت سفرنامه خراسان و کرمان (کتاب) :

پاورپوینت سفرنامه خراسان و کرمان (کتاب)

سفرنامه خراسان و کرمان، تالیف غلام حسین خان افضل الملک می‌باشد که درباره ی سفر وی به خراسان ، کرمان ، وصف شهرها و دهات مابین راه می‌باشد. وی این سفرنامه را به زبان فارسی و در یک جلد نگاشته است.

فهرست مندرجات

۱ – گزارش محتوا
۱.۱ – سبزوار
۱.۲ – مشهد
۲ – ساختار کتاب
۳ – وضعیت
۴ – منابع مقاله
۵ – منبع

گزارش محتوا

وی در سفرش از تهران به مشهد ، از اوصاف دامغان که از کتاب مراصد الاطلاع ؛ یعنی خلاصه معجم البلدان یاقوت حموی که به وسیله صفی الدین خلاصه شده است، نام می‌برد و قسمتی از آن را نقل می‌کند. به علاوه از آثار قدیمی دامغان بازدید کرده است و اطلاعات جامع و ذی قیمتی عرضه می‌دارد و نوشته‌های محمدحسن خان اعتمادالسلطنه را در کتاب مرآت البلدان چندان مطمئن و درست نمی‌داند و آنها را نقل قول از دیگران می‌داند.

سبزوار

از سبزوار و مردمش به خوبی یاد می‌کند، چون خود چندی در این شهر می‌زیسته و سمت نایب الحکومه این شهر را داشته است، تحقیق کاملی در مورد سید هادی علوی و بنی مختار دارد، و از علمای سبزوار به نیکی نام می‌برد که در متن سفرنامه آمده است.
نیشابور را نیز به خوبی توصیف نموده و محل شهر قدیمی آن را از اطلاعات دقیقی که داشته و بازدیدی که از محل آن می‌کند، آشکار می‌سازد که فوق العاده جالب است.

مشهد

در مشهد مورد استقبال اهل علم و قلم قرار می‌گیرد. از شاهزاده سلطان حسین میرزای نیرالدوله به خوبی یاد می‌کند و اقدام او را در مورد ساختن جاده شریف آباد و عمران و آبادی صحن‌های حرم مطهر امام رضا علیه‌السّلام کاری بزرگ و خردمندانه می‌داند. از میرزا صادق خان ادیب الممالک و میرزا کاظم خان صبوری ملک الشعرای آستان قدس به خوبی تجلیل می‌نماید.
وی به علت این که از اهل علم بوده است، لذا بیشتر اوقات خود را با ادبا و فضلا می‌گذرانده و کمتر به مسائل سیاسی ر

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.