پاورپوینت خاطرات دیوان بیگی‌ (کتاب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت خاطرات دیوان بیگی‌ (کتاب) دارای ۲۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت خاطرات دیوان بیگی‌ (کتاب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت خاطرات دیوان بیگی‌ (کتاب) :

پاورپوینت خاطرات دیوان بیگی‌ (کتاب)

خاطرات دیوان بیگی از سال‌های ۱۲۷۵ تا ۱۳۱۷ ه. ق به کوشش ایرج افشار و محمد رسول دریاگشت صورت گرفته است. خاطرات دیوان بیگی سرگذشتی است، خودنوشت از میرزا حسین دیوان بیگی کردستانی، مشتمل بر سوانح زندگانی او در دوران اقامت کردستان و سپس از روزگار سکونتش در تهران ، به انضمام یادداشت‌های پراکنده‌ای که در سنوات گوناگون تا سال ۱۳۳۱ قمری نوشته است.

فهرست مندرجات

۱ – ساختار کتاب
۲ – گزارش محتوا
۲.۱ – بخش نخست کتاب
۲.۲ – بخش دوم
۳ – پیوستهای کتاب
۴ – وضعیت کتاب
۵ – منبع

ساختار کتاب

کتاب از دو بخش و چند پیوست تشکیل شده است. در پایان تصاویری از شخصیت‌ها و مهرها به همراه نموداری از شجره خانواده دیوان بیگی کردستانی ذکر شده است.

گزارش محتوا

این خاطرات که به قلم یکی از رجال سطوح میانی و متوسط دولت در عصر قاجار به رشته تحریر درآمده، به ویژه از جهت آگاهی بر حوادث غرب کشور کردستان و کرمانشاه ، آمد و رفت حکام و نایب الایاله‌های آن جا و اقدامات مهم ایشان در دوران سلطنت ناصرالدین شاه از یک سو، و به دست آوردن اطلاعات دیگر و گاه فزون تر درباره تهران و برخی رجال دوران یاد شده، از سوی دیگر ارزشمند است. هر چند به دلیل این که نویسنده آن از سطح یک مامور ساده دیوانی، موقعیت و نفوذ بیشتری نیافته، لذا اطلاعات جزئی و اخبار تا کنون پنهان مانده‌ای در آن نمی‌توان یافت، لیکن پرتو دگری است، بر شیوه زندگی و حکومت و نوع روابط موجود میان رعایا و حکام از یک سو و میان حکام و والیان و نایبان و سایر مقامات اداری و صاحبان مناصب از جهت دیگر که نوع خود به عنوان یک ماخذ تاریخی ارزشمند و قابل استفاده است.

بخش نخست کتاب

بخش نخست در برگیرنده خاطرات میرزا حسین خان از زمان تولد و طفولیت تا زمان فوت پدرش، میرزا رضاعلی است. این زمان از سال ۱۲۷۵ ه. ق که میرزا رضاعلی به منصب دیوان بیگی منصوب می‌شود و صاحب خاطرات در سال بعد ۱۲۷۶ ه. ق متولد می‌گردد و هم زمان با سال یازدهم سلطنت ناصرالدین شاه بوده، آغاز می‌شود و تا سال ۱۳۰۱ ه. ق که پدرش دار فانی را وداع می‌گوید، ادامه می‌یابد. این بخش از خاطرات درباره حوادث کردستان و کرمانشاهان است. وی از آمدن و رفتن بیش از هشت حاکم یا نایب الایاله بر کردستان و کرمانشاهان در مدت بیست و شش سال یاد شده و حوادث ایام آن‌ها و اقدامات مهم ایشان صحبت می‌کند. از جمله این حکام عبارت بوده‌اند از: امان الله خان ثانی مشهور به غلامشاه خان ملقب به ضیاء الملک؛ فرهاد میرزا معتمدالدوله پسر عباس میرزا نایب السلطنه و عموی ناصرالدین شاه، عبدالعلی میرزا احتشام الدوله، طهماسب میرزا مویدالدوله، امامقلی میرزا عمادالدوله برادر کوچکتر مویدالدوله، عمادالدوله ملقب به حشمت السلطنه، غلامرضاخان شهاب الملک ملقب به آصف الدوله، سلطان مراد میرزا حسام السلطنه، مسعود میرزا ظل السلطان، محمودخان ناصرالملک.
در این رفت آمد حکام، میرزا رضاعلی دیوان بیگی گاه مقام و مرتبتی عالی کسب می‌کند و بر قدرت و حیطه نفوذش افزوده می‌شود و گاه برعکس، مورد غضب قرار می‌گیرد، دستگیر و زندانی شده و حتی دچار سوء قصد می‌شود که شرح آن‌ها را فرزندش در خاطرات خانه پدری بازگو کرده است.
اگر چه بخش زیادی از خاطرات را، گزارش از حوادث سیاسی کردستان و تلاش‌های حکام و ماموران دولتی تشکیل می‌دهد؛ اما در عین حال اطلاعات ارزشمندی درباره آداب و رسوم مردم مثل عروسی و عزاداری ،

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.