پاورپوینت حسین سخن‌یار کوپایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت حسین سخن‌یار کوپایی دارای ۱۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت حسین سخن‌یار کوپایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت حسین سخن‌یار کوپایی :

حسین بن محمدجواد سخن‌یار کوپایی اصفهانی

حسین بن محمدجواد سخن‌یار کوپایی اصفهانی، شاعر و نویسنده توانای معاصر در اصفهان می‌باشد.

فهرست مندرجات

۱ – معرفی اجمالی
۲ – شخصیت علمی
۳ – تألیفات
۴ – توانایی در شعر
۵ – پانویس
۶ – منبع

معرفی اجمالی

حسین سخن‌یار متخلّص به «مسرور» ابن حاج محمّدجواد تاجر کوپایی، شاعر و نویسنده توانای معاصر، در ۲۰ صفر ۱۳۰۸ق در کوهپایه اصفهان متولّد شد [تحصیلات علوم دینی را در اصفهان آغاز کرد و در مدرسه نیم‌آورد ساکن شد. پس از چند سال به شیراز رفته و نزد فرصت شیرازی به فراگیری علم و ادب پرداخت. کمی بعد به خراسان رفت و نزد دانشمندان و ادبای آنجا به تکمیل معلومات خود پرداخت. آنگاه به اصفهان بازگشته و در انجمن‌های ادبی شرکت کرد.] مدّتی بعد به طهران رفته و به استخدام فرهنگ درآمد و در دبیرستان‌ها، مدرسه دارالفنون و دانشکده افسری به تدریس پرداخت. در سال ۱۳۱۲ش در مسابقه الواح تخت جمشید که به‌وسیله شاهزاده افسر گذارده شد، مشاره‌الیه نیز شرکت نموده و بین پنجاه نفر شرکت کنندگان، رتبه اوّل را حائز گردید.

شخصیت علمی

او در هنگام اقامت در طهران همچنان به اصفهان رفت و آمد داشت و با ادباء و شعرای اصفهان در ارتباط بود. او نویسنده‌ای قادر و شاعری توانا و مترجمی زبردست بوده و زبان‌های فرانسه، انگلیسی و عربی را خوب می‌دانست و از زبان پهلوی نیز اطلاعاتی داشت. [در نوشتن داستان‌های تاریخی نیز از پیشگامان این نوع نثر به‌شمار می‌رود.
وی تا آخر عمر را در تجرّد و بدون همسر به سر برد. در اواخر عمر به نویسندگی برای رادیو مشغول شد. تا اینکه به بیماری مثانه مبتلا شده و در بیمارستان ارتش] در چهارشنبه ۹ رجب ۱۳۸۸ق فوت نمود. [و در گورستان ظهیرالدّوله در طهران به خاک سپرده شد.]

تألیفات

کتب زیر از اوست:
۱. «امثال سائره» ۲. «داستان‌های تاریخی محمود افغان» ۳. «ده نفر قزلباش» مطبوع ۴. «دیوان اشعار» مطبوع ۵. «راز الهام» که قسمتی از دیوان اشعار اوست ۶. «فرهنگ زبان» ۷. «گوشه‌ای از زندگی لطفعلی‌خان زند موسوم به قران» ۸. «نی زن بیابان» ۹. «هنرنامه» و غیره.
ماده تاریخ وفاتش را بسیاری از شعرا سروده‌اند از جمله سیّدمرتضی محمدی‌نژاد متخلّص به کهتر سروده است:
سر زدم از کلک کهتر تا به تاریخش سرود ••••• «با عجب طبعی توانا در جهان مسرور بودی»
۱۳۸۸ق

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.