پاورپوینت تحریف مفهوم احتیاط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت تحریف مفهوم احتیاط دارای ۱۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت تحریف مفهوم احتیاط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت تحریف مفهوم احتیاط :

پاورپوینت تحریف مفهوم احتیاط

یکی دیگر از مفاهیم پر ارزش اسلام که مورد تحریف واقع شده، مسئله رعایت «احتیاط» است.

فهرست مندرجات

۱ – مفهوم احتیاط
۲ – احتیاط در روایات اسلامی
۳ – تحریف در احتیاط
۴ – پانویس
۵ – منبع

مفهوم احتیاط

احتیاط به این معنی است که هر کجا احساس ضرر یا خطری می‌کنیم خود را از آن دور نگه داریم. به عنوان مثال، هنگامی که احتمال می‌دهیم غذا مسموم باشد، هرچند لذیذ است اما از خوردن آن پرهیز می‌کنیم. یا فلان دوست احتمال دارد آلوده باشد و زندگی ما را آلوده کند، با او طرح دوستی نمی‌ریزیم. یا ممکن است جاده مورد نظر خطرناک باشد، احتیاط می‌کنیم و از آن جاده نمی‌رویم.
به عنوان مثالی شفاف‌تر تمام قوانین راهنمایی و رانندگی را در نظر بگیرید که جنبه احتیاط دارد. مثلا در حال خواب آلودگی رانندگی نکن، سرعت غیرمجاز نرو یا سبقت غیرمجاز نگیر. ممکن است با ارتکاب همه این تخلفات به مقصد هم برسیم ولی خلاف احتیاط عمل کرده‌ایم. و همین بی‌احتیاطی‌ها باعث شده است که در سال، حدود ۲۷ هزار کشته و ده‌ها هزار زخمی و میلیاردها تومان خسارت به بار بیاید. بنابراین، تصدیق می‌کنید که احتیاط در زندگی سرنوشت ساز است؟

احتیاط در روایات اسلامی

در منابع اسلامی نیز درمورد احتیاط روایات زیادی وارد شده است که به عنوان نمونه به بعضی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.
امیرمؤمنان علی (علیه‌السّلام) به کمیل بن زیاد می‌فرمایند: «اخوک دینک فاحتط لدینک بما شئت»

[۱] شیخ مفید، مُحمّد بن مُحمّد بن نَعمان، امالی، ج۱، ص۲۸۳.

دین تو برادر توست، درباره دینت احتیاط کن. همان گونه که وقتی احتمال ضرر و خطری برای برادرت می‌دهی، احتیاط می‌کنی، همان گونه هم اگر احتمال می‌دهی به دینت آسیب برسد، احتیاط کن.
در حدیث دیگر امام صادق (علیه‌السّلام) می‌فرمایند: «انما الامور ثلاثه امر بین رشده فیتبع» کارها به سه گروه تقسیم می‌شوند: کارهایی که در ظاهر هیچ مشکلی ندارند، درباره آن‌ها اقدام کن و شکی به خود راه نده. «و امر بین غیه فیجتنب» کارهایی که حرام بودن و گمراهی آن‌ها واضح است، درباره آنها اقدام نکن. و در ادامه از پیامبر اکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌اله‌وسلّم) نقل می‌کنند که گروه سوم: «و شبهات بین ذلک» مواردی است که مشتبه است. مثلا فلان مال، مشتبه به حرام است، ممکن است حق یتیم در آن باشد یا غصبی یا نجس و آلوده باشد. سپس فرمودند: «فمن ترک الشبهات نجا من المحرمات» کسی که شبهات را ترک کند، از محرمات نیز نجات پیدا می‌کند «و من اخذ بالشبهات ارتکب المحرمات»

[۲] شیخ حر عاملی، محمد بن حسن، وسائل الشیعه، ج۲۷، ص۱۵۷.

و کسی که به شبهات عمل کند مرتکب محرمات خواهد شد.
در حدیثی، امیرمؤمنان (علیه‌السّلام) تعبیر جالبی دارند، می‌فرمایند: «المعاصی حمی الله» آنچه حرام است منطقه ممنوعه و خط قرمز خداست نزدیک آن نشو، (ممکن است نفس، تو را وسوسه کند واز آن عبور کنی) در ادامه فرمودند: شبهات نیز نزدیک شدن به خط قرمز است.


  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.