پاورپوینت أفضل‌الدین (کتاب)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت أفضل‌الدین (کتاب) دارای ۱۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت أفضل‌الدین (کتاب)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت أفضل‌الدین (کتاب) :

پاورپوینت أفضل‌الدین (کتاب)

کتاب « أفضل الدین» اثر جناب استاد آقاى شیخ عباس کاشف الغطاء ، در مسئله فتوت و جوان‌مردى با روى‌کردى فقهى مى‌باشد. از آن‌جا که به نظر مؤلف، مروّت افضل دین است، عنوان بحث خود را« أفضل الدین» قرار داده است.

فهرست مندرجات

۱ – انگیزه تألیف
۲ – گزارش محتوا
۲.۱ – مروت از دیدگاه روایات و اشعار
۲.۲ – مروت از دیدگاه فقها
۲.۳ – مروت از دیدگاه مؤلف
۲.۴ – اشتراط مروت در عدالت
۳ – پانویس
۴ – منبع

انگیزه تألیف


مؤلف، در زمانى مى‌زیسته است که حکومت مرکزى در عراق سقوط مى‌کند و مردم که قدرى آزادى نسبى به دست آورده بودند، برخى از معممین را مورد لعن و تهمت قرار دادند و دیگر احترامى براى آنها قایل نبودند.
نویسنده، معتقد است برخى از روحانیون به دلیل آن‌که از مسیر مروت و جوان‌مردى خارج شدند و زىّ طلبگى را کنار گذاشتند مردم آنها را مورد انتقاد قرار داده‌اند و لذا مشکل عمده را در ترک مروّت دانسته است و با تألیف این کتاب مى‌خواهد مروت را تعریف کند و بیان کند که چگونه مى‌توان این روحیه را در بین روحانیون و طلاب رواج داد و جلوه‌هاى مختلف آن را بر حسب افراد و زمان‌ها و مکان‌هاى مختلف نشان دهد. وى خاطرنشان مى‌کند که هر عملى از روحانیون و طلاب که خلاف مروّت باشد، موجب هتک این نهاد دینى و وهن حوزه‌هاى علمیه خواهد شد.

[۱] أفضل الدین، عباس کاشف الغطاء، ج۱، ص۵ .

گزارش محتوا


وى پس از ارائه معناى لغوى مروت، مصادیق آن را به تفصیل بیان کرده است. وى معتقد است که مروت بر حسب زمان‌ها و مکان‌هاى مختلف ممکن است داراى مصادیق مختلفى باشد.

[۲] أفضل الدین، عباس کاشف الغطاء، ج۱، ص۶ .

مروت از دیدگاه روایات و اشعار

سپس مروّت را از دیدگاه روایات و اشعار بررسى مى‌کند. در پایان نیز ضمن برشمردن برخى از مصادیق مروت، آن را از نظرگاه فقه اسلامى مورد بررسى قرار داده است.
مروّت یعنى کمال انسانیت که گاه به جوان‌مردى نیز تعبیر مى‌شود. روش و رفتار جوان‌مردانه; یعنى انجام کارهایى که زینت و کمال یک انسان فرهیخته باشد. بنا بر این هر گونه عملى که از نظر عرف جامعه دینى، عیب و نقص باشد، خلاف مروت و جوان‌مردى است; حتى اگر آن عمل عمل مباح باشد.

[۳] أفضل الدین، عباس کاشف الغطاء، ج۱، ص۵ .

مروت از دیدگاه فقها

مؤلف پس از بیان معناى لغوى این واژه متذکر مى‌شود که فقها معمولاً این مسئله را در

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.