مروری بر اولئوژل و کاربرد آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر اولئوژل و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر اولئوژل و کاربرد آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر اولئوژل و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر اولئوژل و کاربرد آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات : ۱۰

چکیده مقاله:

اهمیت چربی ها برای انسان ها، در مقادیر بالای انرژی آنها است که امکان ذخیره سازی بیشتر انرژی را در کوچک ترین مقدار ممکن مواد غذایی فراهم می کند. علاوه بر این چربی ها ویتامین های محلول در چربی و اسیدهای چرب ضروری که بدن قادر به سنتز آنها نیست را تامین می کند. روش های مختلفی تاکنون برای جامد کردن چربی ایجاد شده که از جمله آنها می توان هیدروژناسیون، اینتراستریفیکاسیون و جز به جز کردن را نام برد. محصول نهایی این روشها مقادیر زیادی چربی های اشباع شده یا ترانس دارند. بنابراین یافتن یک جایگزین سالم تر برای کاهش محتوای اشباع و/یا چربی ترانس، توجه دانشمندان و تولیدکنندگان مواد غذایی را به خود جلب کرده است. بنابراین، استراتژی جدید برای ساختن روغن خوراکی مایع به نام اولئوژلاسیون پیشنهاد شد. هدف این روش، تولید محصولاتی غذایی بدون چربی ترانس و/یا کاهش چربی های اشباع و برآورده کردن انتظارات مصرف کنندگان است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.