محاسبه اجزای شاخص رد پای آب در کشت بهاره و تابستانه تولید ذرت در شهرستان اهواز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 محاسبه اجزای شاخص رد پای آب در کشت بهاره و تابستانه تولید ذرت در شهرستان اهواز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد محاسبه اجزای شاخص رد پای آب در کشت بهاره و تابستانه تولید ذرت در شهرستان اهواز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی محاسبه اجزای شاخص رد پای آب در کشت بهاره و تابستانه تولید ذرت در شهرستان اهواز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن محاسبه اجزای شاخص رد پای آب در کشت بهاره و تابستانه تولید ذرت در شهرستان اهواز :

تعداد صفحات : ۱۲

چکیده مقاله:

کمبود آب می تواند منجر به بحران های غذایی بزرگی شود، اگر انسان بخواهد بر این چالش ها غلبه کند باید اقداماتی در جهت فعالیت های آببر از جمله کشاورزی به عنوان بزرگترین بخش مصرف کننده آب انجام دهد. در این میان استفاده از شاخص ردپای آب نشان دهنده مقدار مصرف آب در تولید محصولات است. ردپای آب از سه بخش تشکیل شده است، آب آبی، آب سبز و آب خاکستری. در این پژوهش میزان شاخص رد پای آب برای گیاه ذرت در شرایط اقلیمی اهواز محاسبه گردید. نتایج حاصله نشان داد آب آبی و سبز گیاه ذرت در کشت بهاره برای عملکرد بیولوژیکی به ترتیب ۳۵۷ و ۲۴ و در کشت تابستانه آب آبی و سبز به ترتیب ۴۶۶ و ۱۲ متر مکعب به ازاء تولید هر تن ذرت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.