مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه شناسایی ژلاتین حلال با استفاده از روش FTIR


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه شناسایی ژلاتین حلال با استفاده از روش FTIR دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه شناسایی ژلاتین حلال با استفاده از روش FTIR  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه شناسایی ژلاتین حلال با استفاده از روش FTIR،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر مطالعات انجام شده در زمینه شناسایی ژلاتین حلال با استفاده از روش FTIR :

تعداد صفحات : ۲۰

چکیده مقاله:

در سا لهای اخیر با افزایش تمایل مصرف کنندگان مسلمان و غیرمسلمان به تهیه محصولات بابرچسب حلال ، بازار جهانی حلال گسترش یافته است. مواد اولیه و فرآورده های غذایی حلالعبارت است از آنچه به موجب شرع مقدس اسلام، خوردن و آشامیدن آن منع نگردیده است وضمن رعایت قوانین شرعی تولید و عرضه می گردد. این مواد و فرآورده ها شامل خوردنی ها وآشامیدنی های پاکی است که براساس احکام و قوانین اسلامی مصرف آنها مجاز شمرده می شود وباید عاری از هرگونه ترکیبات حرام باشد. اعتبار سنجی یک معیار بسیار مهم در ایمنیبهداشت غذا و کیفیت غذا می باشد. غذاهای با نشان حلال به معنی غذاهای مجاز برای خریدارانمسلمان و یهودی است که از مصرف خوک و فراورده های خوکی منع شده اند. طبق استانداردملی ایران برچسب گذاری موادغذایی بایستی توصیفی از خصوصیات تغذیه ای یک محصولغذایی برای مطلع نمودن مصرف کننده باشد. بنابراین برچسب حلال باید نشان دهنده حلیتآن ماده غذایی و همچنین مواد تشکیل دهنده آن باشد. جهت اطمینان از حلیت موادغذایی و موادتشکیل دهنده آنها، شناسایی منشاء گونه های آن محصولات مانند ژلاتین و محصولات گوشتی و دارویی حائز اهمیت می باشد. اما گاهی بدلیل اعمال فرایندهای پیچیده در طی فراوریمحصولات و یا تغییرات پس از پخت، شناسایی منشاء محصولات غذایی با روش های متداولامکان پذیر و قابل اطمینان نیست. در سال های اخیر با استفاده از خصوصیات شیمیایی ، مولکولیو ژنتیکی و با کمک روش های متعددی از جمله PCR ، ELISA ، MASS و FTIR ، منشاءمحصولات غذایی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته اند. در روش FTIR با استفاده از خصوصیاتشیمیایی ماده غذایی و با کمک گروه های عاملی تشکیل دهنده آن نمونه مورد برسی شناساییمی گردد. مقاله زیر به بررسی مطالعات انجام یافته جهت شناسایی منشاء ژلاتین مورد استفاده درموادغذایی حلال با استفاده از روش FTIR پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.