غنی سازی بیسکوئیت با آرد بلوط و آرد تریتیکاله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی بیسکوئیت با آرد بلوط و آرد تریتیکاله دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی بیسکوئیت با آرد بلوط و آرد تریتیکاله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی بیسکوئیت با آرد بلوط و آرد تریتیکاله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی بیسکوئیت با آرد بلوط و آرد تریتیکاله :

تعداد صفحات : ۶

چکیده مقاله:

غلات از اولین غذاهای شناخته شده بشر بوده و فرآورده های غله ای اصلی ترین منبع کالری دریافتی و تامین کننده انرژی در رژیم غذایی محسوب میشوند. از بین فرآورده های غله ای، بیسکوئیت بدلیل رطوبت پایین، ماندگاری بالا و دارا بودن طعم و مزه مختلف مورد علاقه قشر وسیعی از مردم است که به منظور بهبود ویژگیهای تغذیه ای بسیار مورد توجه قرار گرفته است و این عمل از طریق اختلاط آردها و بهبوددهنده های مختلف انجام میشود. آرد بلوط یکی از بهبوددهنده های مناسب است که حاوی مواد مغذی، فیبر و خاصیت آنتی اکسیدانی میباشد. آرد بلوط به واسطه فیبر بالا و حفظ محتوای رطوبت باعث به تاخیر انداختن بیاتی در محصول میگردد. همچنین آرد تریتیکاله به علت مقادیر بالای پروتئین، مواد معدنی، ویتامینها، محتوای فنولی با فعالیت آنتی اکسیدانی جایگزین خوبی برای غلات دیگر به ویژه گندم است. بنابراین بهبود ویژگیهای محصول نهایی و افزایش ارزش تغذیه ای بیسکوئیت حاصل از جایگزینی آرد بلوط و تریتیکاله مفید به نظر میرسد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.